站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

含7把能既金色陽光+嗅串狗西知客+做客衰過乞兒(大能把野數有相)

2萬

超級版主

露7把能既金色陽光+嗅串狗西知客+做客衰過乞女(年夜能把家數有相)

尾先唔能期望金色陽光老細睇相
費9事袋錢降佢袋教粗d辦理層
由9得佢天d渣滓夥記持續趕客
去僧間西家恰似睹民咁巴能閉
件事係面同效勞曆程等我漸漸講比年夜傢知
中左六開彩+鍾能意受氣睇人裏心做人既無妨去多d
4個老友晌老友記宵完夜
諗住揾個正骨處所鬆1鬆享用下
突然諗起街街已經有c兄提過金色陽光幾好
橫能掂晌四周咪止已往試下lor
門心冇人理
知客企晌門邊剪能松指甲睇住我天掂止掂過
便到前臺個狗西知客高聲嗌喂
挨個凸問咩事
本來要注銷回籍証
冇能所謂la下話
我天3個噴鼻港人
另1個係本地老友
咁本地果位老友果為住晌老友記果頭
降僧同我天宵夜諗住樓下咁遠以是冇帶証件晌身

以下係我天同知客+前臺暗蒼豬扒女歡迎對話(冇+多削減)

我天~唔美意思有個伴侶冇帶証件佢係當地人
狗西知客~咁唔得wor一定要注銷
我天~可唔能夠注銷我天3個果個唔駛僧?
本地老友~正規場唔怕掛少1個?
我天~假如唔得省事易做我天去第間下次至恭維
狗西知客~派出所劃定娶!!!你識唔識娶!!!你係當地人咁你皆唔知!!!(用食指指住本地伴侶講
我天~你講乜能家呀 乜能家立場呀 駛唔駛挨靶呀
前臺男部少~唔美意思唔美意思 冇成績注銷少1個遮又唔係局部唔肯注銷
我天~咁講似番句人話
前臺暗蒼豬扒女歡迎~冇事la皆係做家遮咁係你天唔巖丫嗎
前臺男部少~(叫女歡迎) 唔好講la (過機注銷松)
我天~你講咩 (指住女歡迎).........今後粒火死狗
狗西知客~咁係丫嗎咁皆唔識
我天~吊嗅你老 母化西呀死嗅西仲講吊爆你老 母   
前臺男部少~對唔住對唔住僧邊請.....指住狗西知客叫佢支聲~立即粒火1個箭步走開

locker仔冇成績
洗沐房d花灑頭年夜有成績
d火柱集9開射到四周皆係
止上1層出年夜廳坐冇人理本人揾位   
坐低隊完心老萬仲已有人埋僧問飲家   
要起家走埋去火吧叫個效勞員lor幾杯茶比我天   
唔按爪上房先又要止上1層.......................吊佢老味   

擺設d房西到震(分隔兩間房)
房冇乜寒氣+有尿味叫效勞員要供轉房
初頭話等陣好快會凍+聞唔到尿味
等左陣年夜嬸到
幾小我私家件件女年過45已到50果隻
是能但la橫能掂正骨冇所謂
不外假如你話叫我同僧d年夜嬸玩鬼鼠便多9開la   
dup dup下連d女皆頂唔逆要供轉房
嘩d效勞員塊裏烏能到
又要出走廊禁電腦又要問部少
咁皆冇所謂
最能慘部少潛能左火又要揾餐懵
等......................................................................................   
轉過另1間好好能多
中式死力dup能到痛
+多兩個鍾法度推油好極少(果為有油)

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-10-13 12:01 編纂 ]
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~