站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

華刀閣制(地獄)+KT(天堂)+真功夫劣食

2萬

超級版主

華刀閣造(天堂)+KT(天國)+實工夫劣食

上禮拜兩同d fd 去華刀閣造,正午上到去,沖完涼出年夜廳坐,o靚仔部少埋黎問玩乜,問番佢回頭佢話乜皆有得玩,fd A揀開年夜, fd B玩飲火,我便問o靚仔係咪268波推收一個鐘中式,佢話係,咁我便揀268餐
房前睹倒條女幾好樣,便叫o靚仔幫我搵呢個,no.冇謂講,條女到黎,個樣係幾靚,係咁咦摸下摸下便叫我除褲,倒d 奶降黎我身係咁咦用對波磨幾磨便係咁chok,念錫下波又唔得,摸mm又唔比,波又唔係年夜,chok 左唔夠兩分鐘便問我出已,我FXXK佢老味,我話已,chok 多陣又問我出已,我FXXK!卒之我忍Q住唔出,佢挨左三個字先出!你老味問Y拿!
挨完進來洗完腳番黎,條女又抓住我隻我摸下摸下,我問佢係咪好眼訓,佢話係,我話咁你咪訓陣,跟住佢便撻o係度訓,訓左幾個字佢腳機響,講完一輪煲冬瓜以後又摸下我隻腳,摸幾摸同我發言好眼訓,念番房晝寢,實在我皆以爲冇乜癮,咁我便叫佢走,臨走我同佢講部少話有中式收,跟住佢挨去前臺,支線同我講前臺話而傢冇得收,我話部少講有得收,佢話果為部少新黎唔曉得.......FXXK!
出番年夜廳坐,止止下睹倒條女拎住架死去上鐘!FXXK佢老味!
出到年夜廳坐左陣睹倒開年夜個fd 出黎,前面跟住條女,中到爆,佢話條中女超熱忱,有面頂唔住,不外皆係唔足鐘,最足鐘玩飲火個fd,佢話條女效勞幾好,no.恰似係*)#
番去洗沐睹佢有坤蒸同幹蒸諗住蒸番陣,面知locker仔話兩個皆壞左!FXXK!渣滓場,冇下次!

昔日又係禮拜兩,決議番KT搵番上個禮拜落空的歡愉,正午參加部少仔比一堆no我揀,睇完相決議揀16,女女廣東人,睇相恰似好年夜咪,但實人好細粒,模樣幾好,睇樣廿歲鬆d,走肥,A波,part 1 算及格,part 2波推故意機,唔會塞責瞭事,昔日冇乜心計心情鬱,以是唔知高低路暢唔流通,剩係用腳摸下波波,逆利交貨後女女進來拎熱毛巾幫我抹,洗腳後同佢吹下火,本來女女黎左KT幾日,之前o係LDF做,傾多陣德律風響,夠鐘,拎德律風走人~固然女女唔算好玩,但比起上禮拜兩華刀便有天國天堂o既別離,皆係港隊穩陣很多多少~

番噴鼻港前走上水車站實工夫食家,原來叫炸菜肉片餐,條支銀推介新出咖o厘牛肉餐,是但,便牛肉,瀨家~勁多洋蔥,勁少牛肉,仲要好趩,下次皆係食番蒸雞餐好~
陳述終了!

[ 本帖最初由 machineguns 於 2010-11-16 16:05 編纂 ]
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。