站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

後發發 (4)

2萬

超級版主

後收收 (4)

小弟呢期戚息. 又好耐無按足. 於是乎, 便上深圳按個 / 骨. 貪其仲有得"收年夜堂按足 ~
古次目的, YH.先講硬件, 洗沐房實在實系細, 稀量量苦, 無浴廉, 挨劈面洗沐既話, 會睇曬對圓"優點" "弊端" 苦囉...
but, 實在唔系年夜成績,年夜傢漢子老狗, 邊得閒睇你
苦我到果陣工夫尚早, 無人同我一齊去洗沐, 面知成績呈現... 覺察 d 火唔熱 呢期睹年夜傢對洗沐既火溫.皆比力正在意. 嘿嘿
苦我諗住會唔會似活動場果 d 苦, 要開佢一陣火先熱,, 如是者, 沖左 3 - 4 分鐘, 仍然唔熱..約莫隻有 人類體溫 37-8度..果隻溫度,
我過黎身火身汗, 個身仲熱過 d 火.. 我叫個換衣過黎, 問佢攪咩 d 火唔熱, 系唔系人唔多, 你天唔開熱火揧..?( 實在我皆系治苦吹, 皆唔知系咪有呢 d 揧 )
換衣話唔系...開一陣便有 ,,, 佢亦開端本人試吓開. 嘗嘗火溫, 佢皆知知天唔夠熱. 苦我算 q 數, 拿拿聱沖完進來.費時熱親 .

進來坐年夜廳, 烏衣司理 or 部少上去挨個號召, 問有沒有熟悉, ? 我問依傢多唔多女 ? 佢話 O.K. 皆多少得閒 ..
苦我便問有沒有 20 啊. 23 啊 ..etc.皆有皆得閒...苦 20 系我好耐前曾經識架啦.. 以是念試吓新 d 既. 便 23 啦 .

23 個仔細細粒 , 樣 O.K. 心愛 feel, 1 米 5 幾閣下.
體態身體皆O.K. 苦啦.但已系我鐘意個 d 細長型 .
頭 part 先按肚 & 年夜比,我年夜比根好快醉神挨招乎. 年夜傢傾吓計苦.
到回身按背, 覺得佢腳骨算熟手, 但我昔日唔再諗同從前某伴侶比力啦, 沒有如實心, 仔細感觸感染吓佢既腳骨啦.
oY... 又O.K. dd 喎, 能夠工夫尚早, js 又有氣有力, 以是比我預期好 d.
比佢按左好耐.年夜傢傾左好耐先黎 part 2.
Part 2 除衫除褲, 腳指沈掃你 pat pat , 背苦.. 實在工夫已到傢, 能夠再好 d. 假如佢識溫順 d 及再沈力 d, 覺得及撩撥性會下 d.
我小我私家覺得, 佢呢part 用腳指"指甲" 用得個力深左,, ( 留神..我唔系話佢鼎力 ) 而系佢掃得唔夠沈腳, 無左果種若隱若現,撩撥你, 會挨熱陣既腳法..
不外無話同佢反應, 等佢漸漸領會啦.
最初歸正裏推油啦.. 請佢訓低無炸形. 腳起bar降, 波波 O.K. 隻 "容" 系腳. 唔 "容" 系心 ,別的上路欠亨.,
到下路啦.......
女女細路女能夠新止錫身 dd , 我睹上中路皆苦憂傷閉...我曉士一背斯文從沒有強者所易 , 以是皆無去試..
叫女女恰似 gf 苦錫吓我, 我玩吓波仔便此出左便系苦,

睹工夫尚早, 年夜傢訓低傾計, 又攬住訓覺曲至夠鐘,,
古次 / 骨 , 實系完整去放鬆, 去感觸感染新一個 js 既效勞, 沒有帶任何比力, 個表情比起上禮拜.1.2.3 陳述.確實系享用多左 relax 左.

倡議. 對於必需要有兩寶三寶既 ching , 能夠其實不吸引, 能夠唔洗搵.
但喜好心愛.自得 ,細路女 feel 既, 你又識憐噴鼻惜玉.既話, 已往搵佢啦.

再年夜堂按完足, 由於肚仔饑, 於是便分開醫飽個肚先 ~
" 彌補返先.. 我分開果時..洗沐 d 火, 又熱返喎... 於是我一沖.沖左好耐. 沖返坤淨身上 d 油..

止止吓, 去到背西街心前十字路心, 近挑下處虹禍鄉. 諗起之前皆系度按過歡愉正骨..
記返起果早去左幸記前面毛傢早飯...於是乎一條令. 便貢左去食飯,
以後便返 H.K. lu...

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-3-11 01:34 編纂 ]
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!後發發 (4)3448 作者:直子的爱本 帖子ID:111175
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

LZ說的很不錯