站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

新人港FU報告一則~~~

2萬

超級版主

新人港FU陳述一則~~~

新人報到~ 遠日係呢樹睇到相稱多有閉港FU嘅陳述, 減上又幫襯過Kho好幾回, 覺得效勞圓裏比很多多少更貴嘅旅店場更好, 以是決議比次時機佢!!! (P.S Kho ^* 效勞+分沒有錯, 現已成為老相好之一, 上路有沈車, 中下齊開, 相頭實人能夠, 起機腳法值得減許!!)
講返正題~ 禮拜兩出工立刻係灣仔上車曲奔Kfu, 到步以後, 比我覺得係, 坤淨企理過Kho很多多少!!! 用毛巾抹身皆定心很多多少!!! 減上有我"曬屎"嘅衫!!!!! 印象分減曬!!!! 洗完黑黑, 年夜廳梳乎下先, 環視周圍, 居然得我一個!!!! 心諗唔通去錯處所!?!?
Anyway~ 過左+五分鐘以後有部少過去號召我啦, 我亦曲一曲咁同佢講"我要年夜波!!!!", 部少便推左##号比我, ok! 房, 女女去到, 相頭能夠, 身體大喜過望!!!! 有34C/D閣下, 果兩球走出去咁滯!!!! 睇到我成小我私家曲曬!!!!!
沒有其然對佢布滿希冀!!!! Part 1開端, 女女開左電視, 以後開端按, 曆程皆幾供其, 減上整交換..........我個心立即涼左一截.......過左兩+分鐘嘅dead air以後, 佢便話去攞油, OK~ 咁佢皆幾快歸來, 返到以後便開端Part 2, 咁我便拿拿臨除衫啦喂!!!!
開波, 果凍止頭, 係咁女係我單峰遊走幾下便算, 到小弟弟, 他媽的!!! 佢偷懶!!! 用腳供其玩幾下便算!!! 唉~~~~~~以後佢仲Skip左熱奶波推!!!! 呢個時分我嘅表情皆曾經係谷底彷徨.........但供一炮射死佢便算!!!!
以後佢便降油, 瞓左係我左邊, "奶"左我左邊Lin頭五下便策動摩挨腳停咁劣, 而我便攞左佢左邊隻奶滋出去係咁揸呀揸, 揸呀揸..............................................................揸呀揸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇得出佢念我盡快完事, 但小金鄉又豈是省油嘅燈呢!!!!!! 係佢連續嘅摩挨腳減上我超强嘅念像之下, 三+五分鐘閣下便爆漿, 佢便"我的媽呀~好乏!!!"
挑!!! 抵你死啦!!!! 同我揸流!?!?!!? 嘩哈哈哈~~~~~~~~以後佢去左洗腳, 面知歸來以後皆已夠鐘便話要走!!!! 唉~算!! 當我烏仔!!!! 我惟有洗黑黑返歸~~~~

總結:
園地唔錯, 女女圓裏信賴係個别變亂~~
能夠試多幾回!
評分: +分謙分

園地: 7
部少and其他蛋集效勞立場: 7
女女相頭: 6
身體: 7
效勞: 4
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

支持一下新人港FU報告一則~~~8806 作者:雍不言弃 帖子ID:110990 新人
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復