站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

新黃潮跟小強玩3P

2萬

超級版主

新黃潮跟小強玩3P

早兩天跟伴侶及其公房菜囡囡一班人去用飯,本籌算吃完返噴鼻港訓教,安知吃完班伴侶既女捉左我去唱K (我皆唔唱既,一唱死很多多少人 )

赴任沒有多數夜03:00,成班人個個返自已屋企開餐,我自已一個硬膠膠係黃貝嶺KFC門心,又唔知去邊好,念去正一正,又怕呢排年夜運,去老正又唔係咁乏!

念念下,忽然覺得細佬有些懇求,咁我便心念(我唔食,細既皆要食架)咁便止左去新黃潮

上到去目擊唔太多人,先去沖個涼先,

儲物箱末於減左鎖

沖完念房,個效勞話已有房要等,咁係年夜堂按爪趁便食碗麵先,座下座下,成個鐘皆冇房,最初好沒有多一個鐘三個字先有房,好啦有房啦!

一房,仆街 幾隻小強半存亡.啲足仲係伸下伸下咁,(我最能怕小強,核能凸)你三隻柒頭皮念一齊玩,盾咁易!

天花板又爛,成個年夜隆走泠氣,捉個效勞換房

..................................我頂,得返一間,盾計!

拿拿林揾個技C啦,又話半個鐘先有技C降鐘..............等劣等下..................................技C到

一副人妻相,壹般但唔係靚...........但對燈好下水數...........好去!

part1,,,,,,,,按背等等.......談天本來正骨泰式轉過去,按背時佢會爬係我背用對燈壓我,但又唔係波推喎,壓下離下,又幾過隱,......................

回身按正裏時,常常用對燈法我塊裏,我唔再正人啦,一腳渣降去..............嘩!咁能柒彈腳既,係呢個時分,細佬吹快啲下半場要訓教.....便係咁佢便去揾神油

part2..........歸來先嚟個熊抱先,...

先RR Pat Pat好爽,有啲挨熱震咁.....回身便飛滋,解甲彈下彈下,上路主動波係咁車我,佢係新人幾日,有啲死硬,但佢話對我好有覺得,我疑佢,我感觸感染到.......咩皆得!

下路主動伸開任我DJ,勁多火聲,挨碟時佢又沒有時支松單腿,細語説,好C服,行語間話已試過比客DJ....我係第一個....偶然更會捉松我腳,覺得她沒有念我鋪開,曆程沒有像去瞭機埸,似情侶爆房多一些,終極被她啼聲我KO瞭

她自動拿我德律風no,説下次能夠跟我中出爆房,沒有支分文,佢跟我話很念尋覓那種很實很有覺得既愛,...............................我説的是實事,絕沒有實行,技C沒有念我開no把及別傳,我需尊敬她,對沒有起列位,相不克不及露臉,不料思啦列位!

第一次收帖,列位睹笑瞭

[ 本帖最初由 uts 於 2011-6-7 03:29 編纂 ]
回復

金牌會員

新黃潮跟小強玩3P8890 作者:公路美学 帖子ID:110885 不錯
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復