站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

Kfu 偷跳搵高妹 .

2萬

超級版主

Kfu 偷跳搵下妹 .

早輪, 皆成日講本人好耐無尚去玩,  
但 Keep 底一個兩個 技 C 號碼成幾頁紙, 皆苦耐 lor 又唔知幾時先食,

近圓去既伴侶, 已回到近圓.. 本人又唔念一條友 tim
於是有空偷跳, 便試下 搵個滾友, 諗住有沒有機拍跳 la .

睹無回答, 是是旦旦,, 挨去 Lai Ho 念話 call 下妹 90 後...
話佢放假 wow..
好...轉第 2 號目的,幸記 *% . 佢挨比我回答話 call 鐘皆排到佢出工, 話約下次...
死水...  
於是第 3 號目的, KFU 下妹... 哈...末於回答 O.K. " />" />" />

上到去, 話念食多士...... " 欠好意義..如今出有瞭 "?????cool 兄...系實唔系啊 ?? 你主場..  
算. 面杯 cola 房等...

技 C 黎, 確實幾下 ...但 face 便...無相像中苦令...最多我比 70 整分 lor .
自動除 3 按背.但呢 part 唔覺好 C 服個種,反而前次...第一次我去 K fu 果件 15 幾 cm ..腳勢好 D .
苦我便請 技 C , 集合推 PP 算數, 有用協助喚醒我細佬. >> 我認為

15 - 20 min 已往,,, 技 C 去拎架死...
但我唔玩背部 la... 一腳攬佢訓降黎,高低其腳,  佢身上的提子,,, .. 搾佢 PP ...
佢皆叫做算好玩既...並且有交戲, 有前奏...  
能夠我食煙有口吻,隻有鍚, 無車.
下路唔駛隔褲, 但念探熱便有 d 夾足

成個個程, 實在 O.k. 好玩, 年夜傢有傾有講笑,,,
此時現在, 滾友搵我去 E 肚,,,,  
緩慢天叫技 C , 油 啦喂....
唔慢由至可,,,念佢快時,,,細佬又唔聽佢收笛...
挨左好本領...d 油皆坤苦鼓... 皆已起到機...
叫佢減油再上....係苦 chok 系苦攪... 皆仲系唔得..
我吊...唔系吊佢.... 系諗住面解細佬苦唔聽話架.. ??
皆實系好耐下,,,減埋本人夢想另一個.... 末於皆出左..

假如 ching 玩身下身體,唔太介懷相頭系咪頂瓜水果隻..
再根據呢個技 C 對我既"互動性 "實在可無妨一試...

埋單降樓...搵架 " 單車 " 坐..
載我去同滾友食飯果度.... 年夜傢碰頭坐低食飯.吹下火....
食完到序幕.. 伴侶收記又搵我.問我做松咩....
唉算 la.. 當睇唔到,,唔回佢 la .

便系苦樣... 開高興心. 無驚無險又一 day .

[ 本帖最初由 fatgor1 於 2011-7-5 01:57 編纂 ]
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展