站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

HK FU !!* 正

2萬

超級版主

HK FU !!*  正

原來皆無諗住出 report 架啦, 但係實係越諗越正, 到依傢皆仲回味松, 以是皆係同各 c hing 分享吓!!
話道覓日放假, 約莫下午四面半到一條友9溜溜上咗 HK FU, 仲諗住常日兼 office hours 無乜人啦, 面知到年夜廳部有成七, 八個 c hing 係度, 我仲要等成三個字先有得埋電腦揾食。

一埋機, 視一視電腦前裏張紙, 成堆女裏除咗本人幫襯過 d 老相好中, 便隻有 !!* 同 @) 最有印象, 果為係呢度有 c hing 出過 report 嘛, 最初決議 !!*, 問一問司理, 妖, 啱啱上鐘, 要等成粒幾鐘, 算, 照等, 按住脚等!!

約莫七面鐘, 司理告訴得房, 面知, 覓日有 d 房d 電造有 d short short 天, 很多多少房皆無電, 咁司理擺設咗我房啦, 我係房裏等等吓又無電, 曲至 !!* 嚟, 我完整睇唔到佢個樣, 不外把聲便實係好嗲, 我同佢講我話睇唔到你喎, 佢話一陣先睇啦便一腳推咗我降床訓底重成小我私家壓降嚟, 一路嗟歎又用腳又用mm不斷搞我細路, 唔硬便有鬼啦, 其間間房偶然有番電, 我視實佢, 個樣便 .... 睹仁睹智啦, 一定唔肉酸, 但實在又唔係好係我杯茶, 同 AD 比擬, 皆有 85%, 體態便有極少肉天啦, 唔稱得上肥, 有極少肚腩仔, 咁講番, 佢又搞我細佬又鍚又衰, 我梗係沒有苦逞強係咁摷啦, 佢完整無對抗, 我搞佢mm時 d 嗟歎聲仲勁, 又話好痕呀, 但係個樣便好淫仲伸埋條脷出嚟, 我實係曾經好硬, 佢跟住坐起家除衫飛 bra, 又妞腰伸脷呷吟乜部齊, 佢咁誘惑我, 我唯左腳喳波, 腳左摷妹同個咀便食提子嚟回報佢嘅熱忱!! 搞咗約莫三, 四個字, 佢問我進來攞油好唔好, 我話 ok, 咁佢便出咗去!!! 到此時我先豁然開朗: 乜一嚟便 part 2, 恰似無做過 part 1 喎!!

條女好快返, 返嚟話間房 d 電有事話換房, ok, 於事佢便恰似你條女咁拖住你同你過房, 一新居我扒係度, 佢好端莊天同我按咗幾吓正骨, 跟住又搞我 pat pat 同細佬啦, 佢好識共同, 正骨果陣唔作聲, 一正便嗟歎, 佢叫我返轉, 嘩, 皆唔知幾時本來佢曾經除衫兼飛 bra 啦喎, 跟住唔駛講, 做 body, 食提子 (互食), 好快我曾經嘔咗黑沫交貨啦, 不外要提一提, 條女齊程無用過果凍同牛奶, 隻用油幫你出嘢!!

條女洗腳返來, 好識做開住電視同幫我做正骨, 佢實係識按喎!! 幾舒適 tim!!! 本來佢實係做過正骨。 仲以為條女實係同我按正到尾 tim, 面知條女按按吓又壓過嚟視住我伸脷, 死妹釘, 撩我挨車輪???!!!! 怕你!! 一路挨細路又硬番, 不外惋惜, 唔夠工夫!!! 無得2Q係古次路程唯一遺憾的地方!! 哈哈!!!

(PS: 我係年夜廳等果陣睹到有KO上嚟視咗幾吓, 係旅店上面又有KO車停咗係度, 條女話該當同年夜教死活動會有閉, 各 c hing 呢排玩皆係當心為上)

[ 本帖最初由 goldenpool 於 2011-7-22 16:37 編纂 ]
回復

金牌會員

支持一下HK FU !!*  正3824 作者:爱之关怀阿飞米 帖子ID:110769
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

支持一下HK FU !!*  正8256 作者:鬼子进了村部 帖子ID:110769
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!HK FU !!*  正5378 作者:象棋达人 帖子ID:110769
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復