站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

水都行

2萬

超級版主

火皆止

昨日下戰書腳持最初兩張團購券前去豬扒聖天火do,古次搜集到幾個稀碼該當唔會同前次一樣輪牌食豬扒,完涼坐低唔夠10分鐘曾經前後比4個spa妹同好容c過煩住哂,有個spa妹靚到唔知面講,身體又好33D,23,33 ,無耐消耗太貴唔捨得做spa,隻好一一挨收佢天走,叫77過面鬆腿js,比4個no.成果一個冇做,兩個夜班,一個6面後才到,好啦!搵從前東中跳糟過js吧!實係烏仔,昔日戚假,冇法子隻好輪牌,原來念叫77唔好輪某3件扒,面知佢鬼咁快便走去,心諗唔會咁烏!
5分鐘後js到,嘩!個波幾年夜喎!但塊裏仲年夜,成個排球咁圓漲卜卜,一視no.本來暫養台甫,*@*,隻好開埋眼享用,面知按10幾分鐘皆係三四年前正骨腳法,我背佢表示您係我逢過最唔到位技師,面知佢話佢好少按好,隻有一兩個生客先會按,連 la皆面唔到,不外正骨按法皆算ok,簽30叫佢走人.
然心火js唔度隻好去做雪域,得一個揀,樣好壹般,冇計其他要等最少一個鐘,局部隻得8個js咁鬼少,房等js,咦實人好靚喎,個波有c級,推拿腳法麻麻,回身按前裏時測驗考試腳碰佢年夜 ,冇對抗,再摸patpat好堅固,佢話幫我按腳法係攝生d,明益我,表示叫我簽多d tips,我話沒有如挨xx好啦!佢話要300,我話比開200,佢話冇價講,隻好忍住慾水降鐘,臨簽單前抽火,個波真正在太靚,企佢前面用腳兩,再翻開T-shirt睇裡裏,卒之比佢抓住隻腳簽單,咁我便佢前面攬住佢抽火簽單100

出到年夜廳卒之面到稀碼8*&, 實絕望樣貌得50分,一d皆唔靚,固然按得好到位,但細佬一曲戚眠沒有動,一d feel皆冇, 睹js咁降力簽40叫佢走,再面另兩個稀碼面知局部倒牌,惟有叫77擺設輪牌,古古寫3個no.叫77唔好面,以防輪到從前試過豬扒.
等一陣睹到一個札馬尾身體飽滿js過去,嘩!末於睹到個好!no.8$^,隻腳好滑,佢話火皆開張做到依傢,月上400鐘白牌,隻上早晨8:00後班,心知沒有妙能夠會年夜咬,但我一曲表示正在火圓我隻簽150~200,佢話邊d js支咁少皆ok實cheap,心諗呢次一定單鐘200走唔甩,按30分鐘末於輪到房,上完死果馬上打擊主要部位,呢個js沒有愧為白牌,搞到我欲仙欲死,龍爪腳又要脫手,嘩!奶奶好有腳感,飽滿波波實係好,最殺食係佢奶頭好敏感,捽到佢係咁“唔唔”聲,目測佢好enjoy,佢仲推開我件衫,一邊捽jj一邊摸我個胸,此時佢忽然話我咁玩要支300,假如唔ok便截至,時我皆曾經神態沒有渾,第一次比js年夜到,肉隨針板上,冇法子唔答允,曉得我容許佢便發揮佢隻鳳爪神功係咁搞到我噴x倒下,清算終了馬上叫我降去錢,再同佢講我單鐘已比過咁多tips,支逆d得唔得?佢便攬住我話咪咁吝啬,古次實係老油條逢著老狐貍,不外佢實係我降空百次所逢過搞得我最爽js.
古次埋單使1000幾,使年夜,下禮拜要慳d使得

[ 本帖最初由 albert1201 於 2011-9-29 22:36 編纂 ]
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

支持一下水都行6547 作者:痴痴情先生先s 帖子ID:110615
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復