站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

周圍貢.貢上匯記, 比我女友 feel

2萬

超級版主

四周貢.貢上匯記, 比我女友 feel

本人呢期 PM 左幾位 Ching 與囡囡
再減上年夜運前. 問降果 d...唉....
教門兄.. 淫版話齋,,, 實系要試曬齊 SZ 骨女, 實系一世皆試唔曬  
惟有遂個德律風挨下...睇下同邊果有緣啦...
1 個無聽... 2 個無聽... 3. 個唔得閒.4. 個已訓醉  ..
本人四周貢...皆貢左去東風路啦....
睹講會已上過,,, 苦便嘗嘗佢啦.

洗沐出黎...問我相好, 佢返左已 ?有沒有上鐘  
惋惜佢人已返到..,, 而本人趕工夫...
苦便叫阿... ( 戴眼鏡阿叔好生心裏..唔記得邊度睹過. ) 帶 d 好樣既黎.

黎呢件. 人認真細算好樣, 唔醜,但波仔唔年夜,
前次便玩年夜波, 古次便又轉下口胃先...

( 近來無咩要供...隻要唔醜. 唔心嗅.唔壓死我既身型.. 我皆是是旦旦無所謂. )

到黎, 成個細路女 feel,, 一問之下, 本來新止..
苦唔洗多講.. part 1 皆無咩推測...唔多夠力下. 勝正在聽話 .
叫做按過下一陣啦....便叫佢 part 2. 與架死...
依舊牛奶照飛,, 齋擔粒家瞭下我得啦...
女女我曲覺實系新做... 但皆實系比如心計心情既...
苦我便測驗考試幫手調教,期望女女往後能夠再上腳 d..
面知....

女女身型細細粒, 小籠包苦款既波波, 實在食便幾滑心.  
成身皮膚覺得,,, 恰似巖巖去左層 "衣" 既雞旦  

惋惜...我稍為脫手一陣,, 女女曾經頂唔逆 " 受沒有瞭 "又極之怕痕 .
唔比我用 " 動作 " 去指導佢, 調教佢..
叫我訓返..話我系客, 一定比佢伺候.
ok.. 苦惟有比佢闡揚下...

但初末... 實系熟手左 d.攪左好耐, 我皆仲已出到
仲猛苦對沒有起, 欠好意義....
最初,我好露情冷靜,好揭裏苦視住佢...
佢不斷錫我裏, 眼, 額頭, 鼻哥....
我減 d 夢想,,, 念像甘美 16 歲 苦, 同女伴侶仔曳曳既情懷
最初固然交貨派彩啦...
洗腳返黎, 再傾計按腳至夠鐘,以後返 HK

回程坐車之際,,, 先記得,,,本來由司理帶過黎,,我放閘, 曲至埋單走人,,,
我皆已有問佢老 no Tim... 以是列位 C hing 唔洗問我啦.

能夠對我黎講, 實系返食時機唔年夜  
但又唔實系閉佢事,,,隻系本人沒有再年輕,,,
大概系我依傢念不斷試新家  

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-10-16 01:11 編纂 ]
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復