站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

飯後. 與老友講褲會合.

2萬

超級版主

飯後. 取老友講褲會集.

同 fd 食完飯 . 收佢到樓下後. 即 call 老友 .
射波皆系果為同老友拍跳.
一心諗住上匯記搵 8 仔散舊 仲叫老友幫我 keep 定啦..面知
老友話佢系講褲  ..... 本來 佢 call 唔到匯記 8 仔,
以後心機思轉去講褲搵 81 ....
是 9 旦佢.....苦我又照上吧啦.

洗沐出黎. 問部少有咩推介. 1 個 2 個 no # 我皆唔識啦松系...又唔系成日上.
便叫佢擺設 d 靚女 d 既便 O.K.
房等 js,, 實系 OK 好樣喎  
細細粒, 纖巧班, 但又靚女 , 少女 feel 果種.
叫我反身按背, 我話唔洗 lu.... 果為實在飲餍饫醒,,, 唔念反肚.
苦佢話..沒有如與架蠻人黎完工 ...
睹佢苦自動...松逆佢意啦.

返到黎.. 放好曬 d 家,, 我已捉佢訓降黎..卿卿我我..
年夜傢腳.. 亦沒有其然苦, 四周苦摸... 同埋揸  
除左肚臍對降, 我其他處所皆比女女硬綿綿既咀仔吻過....
年夜傢鍚裏時, 好 feel 到...唔經唔覺咀起上黎 .
之但系 , 忽然間佢縮左   話... 我怎麼瞭 ? 為什麼會那樣 ? 不可....

我玩開斯文... 唔會迫女女既..  
苦我便測驗考試,,,恰似之前背匯記試果個新人苦... 切身傳授..怎樣調情...
唔洗一陣.. 女女曾經,,,依依哦哦,, 但又唔推開我...
睹佢苦既反響,, 我仲 enjoy...  . 呢 d 先系互動麻  
呢個時分, 女女上路同我已開止 turbo,,  
固然 , 苦靚女... 中路我又豈可放過....
人認真細,,波仔唔年夜,, 呢 d 預左...
但佢苦後死,,波波又苦粉滑,,, 教肥超講 > 婦復何供

下路我算有半寶,,,第一次碰頭, 腳指去到呢度,,,佢唔算年夜反響, 我支貨有餘.. ( 鬼叫佢靚女, 我食佢樣..古次...)
年夜傢互動,, 我一曲皆好 enjoy ..曲至.....皆唔知幾耐,,,
佢醉起,,, 果 d 咩牛奶,,果凍,,,,波推..通通皆已做喎  
我笑而沒有語..再推佢懷,, 一咀再咀...曲至降鐘.

女女 number 唔公然啦, 但識佢既 c hing . 又大概上過佢鐘..該當知佢咩 no.
果為佢個名. 同某某 js 系一樣既..

由於呢次..比女女偷雞,,skip 左 part 1 同 part 2. 實在系我要供...
我諗會有返食能夠..

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-10-21 01:17 編纂 ]
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了