站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

曾經在我面前,卻又消失不見.....next station is Kowloon Bay.....

2萬

超級版主

已經正在我裏前,卻又消逝沒有睹.....next station is Kowloon Bay.....

琴日又上去,諗住去搵小露露,又搵唔到,挨去前臺問,話佢無做....好唔高興....以後便同個fd去左做狗紋農....實在本來念去做島主,但無print coupon,同埋個fd又對9聞濃此中一個技師上左腦,便去試一試....我個fd同我講,面皆要企硬26,佢話係我o個type,年青相頭組.....但我沒有男女男皆將我個fd講d家挨對合,歸正9流流,無所謂啦,歸正自從佢改左名以後無去過.....去又係9直13直,一到去,睹到有個女女皆壹般,我諗間場唔會太好掛....以後問部少26係唔係度,佢話早班,仲要第兩日恰似唔反工...即係要揀其他啦.....算....便揀便彈......洗沐房幾好,夠年夜,但天下很多多少火同d毛巾唔索火.... 以後到年夜廳,年夜廳皆ok四正,仲有d效勞員仲多過客,果為客太少....部少幾好服待,有規矩!!我個fd先閘,以後個部少答允我帶曬d得閒ge女比我睇,一止6-7個,佢天早班好少女 跟住本來諗住揀個唔知乜number,叫佢個樣唔醜,又後死,算啦,當試下新女....面知,有個烏頭髮ge女忽然趕到,睹佢跑過黎咁自得,個樣壹般,仲要鼻下下,便佢啦,唔使講家!!!一到黎,佢把聲好唔得,能夠上夜班上得太乏,以後叫佢叫杯火飲下.....面知佢挨左去前臺,好搞笑 女女幾好傾,幾心愛,固然唔係心愛係個樣度......以後講下講下曉得佢本來有男伴侶,我便對人天d女伴侶無乜出格愛好,諗住高低皆無6,呢劑該當易出....以後pt2,皆係o個d,但佢降油o個陣降得幾溫順,問多要快定緩,我便話緩,面知佢實係好q緩,玩下袋玩下頭先,佢便不竭錫頸o個d,以後一到個嘴便移開,諗住上寶該當無...以後上面試闖,面知黎m.....sh*t.....但以後好撚奇異,佢突然本人嘴埋黎,以後便試下車,面知又得,實係估佢唔到,以後多心問句係咪實係黎m,定係拆下假9,佢話實係黎m.....玩玩下o個陣覺察念挨下井,我諗女女能夠吹火,頂,我到井邊,幹幹天,皆係唔搏,支腳,以後越車越勁,隔褲瞭下佢算......呢個66女女,指數實係同佢number一樣,6X6,面解下寶比6似果為佢去m,我隻腳抻到去井邊,佢皆無夾足,大概週圍鬱ge跡像,該當幾逆得人.....曆程皆幾好,傾到計,但我諗我唔會反食......實在狗記d房皆ok,係粗大小同有降天玻璃,唔夠暗.....呢次路程借算支貨啦!!!以後我諗我會去做島主補償小露露ge分開.......
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺