站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

去 Kfu 返食 , 上落都甘鬼順利.

2萬

超級版主

去  Kfu 返食 , 上降皆苦鬼逆利.

呢排氣候極為濕潤, 訓又唔舒適, 做家皆無乜心計心情同生機.
約左朋友, 一於上去搵囡囡推下油.... ,驅走 d 幹氣...

小弟沒有嬲皆系偷跳 / 快閃既一幫, 工夫對我最主要..古次去玩, 齊日交通便實系超等逆利.
平常上去,,除非系拆曲通巴 > 皇崗....不然我皆要轉 2 轉巴士再轉水車.
古次出門一到站頭便有車, 以後轉車, 再轉水車又唔洗等巖巖好,
平常過埋閉皆要 1 粒鐘.古次苦逆利...便睇下  ...依 半個鐘多 d 苦腩快  
交通樓 call 車又曾經系度, 心中讚嘆苦逆利....沒有特行.....
回程不異止徑 / 道路 / 車程 , 皆系一樣駁住駁住上....
去回工夫, 計降昔日.慳成個鐘.......
對我呢 d .. 偷工夫偷跳人仕. 假如次次皆苦逆利,,,鬼話皆講少 d 啦... ..

講番端莊....古次同朋友上 K fu , 事前無做作業, 不外諗住過完年, 有 d 新囡. 我一於便試下,
試完便分享下啦苦...  
朋友一早有目的,我便 order 要靚
第一件, 實在叫紮眼, 年歲目測廿中後... 苦高低啦... 不外由於唔下唔細長...以是彈左
以後 order 話要下 d 既....又一個黎....系呢種啦...
不外,, 中路細細天....本人又衰,,,又彈...跟住又一個,又樣唔得又彈,
跟住黎一個,死水...系識得既 no. tim  
啊....覺察佢唔記得我... 幸虧姐.   拿拿聲即彈..
實系念試新家新家啊嘛... 又念要 d.巖本人愛好既.  

下下... 拿屎 la.. 老細
黎呢個...我頂.... 佢認得我, 視住我笑. 我面美意思再彈...從前皆番食過
( 查真仲驚, 再彈既話, 無曬女, 我有排等. 又比人玩番回頭 )

囡囡 part 1 , 小我私家黎講 一曲 keep 到, 我比個  佢.
但 part 2,佢一樣 keep 到,  但我便唔太喜好 law... 果為佢仍然 keep 住,我 上無車, 下不成硬闖... h:" />h:" />h:" />
( 呢度念回一回應烏柴兄... 假如此囡囡肯比我挨, 我一定挨得好高興 + 降力架.... )

一身幹氣推走曬....細路又爽埋. 悄悄鬆鬆年夜堂按足. 同朋友再吹下火先.

成日最唔逆利系返 HK 關隘比人 的' 左房問哩問路又摷袋. 頂佢...
好意便派多 d 人.留神下.有沒有 d 年夜住肚.便死便死既女人降黎好過 la....

囡囡 no . 唔出啦...果為番食過出過帖, 費時年夜傢以為我幫佢做告白...

以是我主動自發 post 系吹火區算..

[ 本帖最初由 曉士 於 2012-3-6 10:28 編纂 ]
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

支持一下去  Kfu 返食 , 上落都甘鬼順利.1197 作者:gnmpmnuy35327 帖子ID:110335
回復