站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

hfd外星人襲地球.....

2萬

超級版主

hfd中星人襲天球.....

實在小弟一背皆念做島主,之前上桃花島食桃8有沒有快經歷,以是有d先為主咁認定hfd一定無幸運 但近來去kfu又無邊個得,又唔係咁念試海燕住,以是便去左hfd 一早睇定個超等白牌168,馬上上黎搵德律風,desert_cat師兄馬上便比德律風我,小弟實係度多一多開佢!!! 去之前實在皆挨完輸數,島上裏ge白牌我諗皆唔會好效勞得去邊,果為個個師兄皆話o個度係for 沉船ge, 玩feel多過效勞,以是我曾經你好意理建立,好一餐,唔好又一餐.......上島之前先食一食7+3斷絕ge燒烤,烤左條魚,兩隻茄子,同很多多少雞翼,雞比,羊肉串衰衰,以後埋單皆係120rmb,抵!!!!食飽以後便走上去hfd,一上到去便以爲好熱,果為年夜堂無開寒氣!!!!以後去locker room洗沐,個locker room皆算年夜,算坤淨啦,格式同桃花島好沒有多....最好係佢有座廁,肚痛皆能夠去一去,果為小弟好有本則,唔去足可廁的 沖完涼以後上年夜廳,好q多師兄會萃,有d同d部少玩,有d便玩d好容師,果為我上去o個日走秀,以是好q多師兄,d師兄個個皆恰似同d好容師同部少皆好生,我同我最好益友被熱鬧一旁,我沒有祥逢感又黎lu以後坐左陣,我便話房........房等左陣,168便黎,講實,樣對我黎講佢實係無乜等別,爆牙(我唔firm佢係爆牙定哨牙),隻眼分得有d開,對眼有幾分似退役籃球員Sam Cassell ,身體皆幾好,走肥....但佢一作聲,有d嚇親,佢果為講廣東話,仲要好唔正,同把聲有d沙,我挨左個凸....誠懇講,佢唔係我o個 type,以爲佢中型無乜出格,同我念像中ge超等白牌型象有d收支....以後佢便按part 1,佢果為走左好少一段路,佢個身好慶,以後我叫佢唔使咁用力按,9按下便得.....以後便到part 2,果為我背背佢,以是佢做乜我皆唔知,跟腳佢便責上黎,咦,上裏光豬 我本來以為佢好細,但本來有d推測!!佢波推左一輪,以後開端佢特長絕技,收收摩挨利,條利實係好勁,由耳仔到我背,再由背到我耳仔,心諗,假如佢呢條利有刪值實係爽yy......玩到咁高低背,便回身玩前裏,一回身便四目交投,佢便迎上黎,咁固然唔虛心,試下上寶怎樣,皆ok wo,咬下嘴仔,咬完便格下利,上有6!!!!車左陣以後佢便騎左上黎,隔住我條褲係咁搖,我個以爲麻麻 騎完佢繼練用利收我,收到去肚便停左以後佢除我褲,又坐上黎搖過,呢次好feel極少,果為佢條底橫比力薄同smooth,唔會好rough,磨到痛磨到咁高低,佢係佢個袋到羅枝油出黎,便降油開端挨,我唔係咁受佢隻腳法,我有d唔舒適.....以後唔理啦,歸正咁樣我有更多工夫開掘一下下寶,我動手一探,本來隔褲,但條底橫比我捽到移左位,開端試下實捽,逆利捽到,下寶座定有3,捽左陣念放隻腳指去,放左極少去o個陣,佢話有d痛,我無夾硬黎,算,3皆支貨 以後果為挨極皆唔係太舒適,以後叫佢哄埋黎車下,面知佢話唔同客人車 以後我扁曬嘴,佢先過黎車多陣,但我細佬皆係無轉機......最初叫佢車lin,叫佢調較好個位置,我又夾硬黎咁之下出左........總捨泥講,168,6X3,我能夠會反食多一次,試下下次有沒有刪值.....佢靚唔靚睹人睹致,但效勞確實唔錯,可反食!!!!
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺