站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

MK 17 歲, 半個o靚模

2萬

超級版主

MK  17 歲, 半個o靚模

系街街睹 dreport , 年夜部分皆系有 ad 既.
但我去邊個場, 面邊個js ,, 偶然間返黎出陳述既, 皆系假話真道,
近來我常去 MK ,但期望列位唔好以為我系寫腳啦...

話道上回MK 年夜堂睹一靚囡 128.  ............前次陳述寫錯168但方才念改, 超時改唔番...
抽到工夫馬上上路.

房睇實 d  ,誠懇....唔算實系靚到 dum 一聲 天上有天下無
但眼仔咪咪天 ... 團體 outlook 確係紮眼.我要供及格以上 .....  
1 米六幾下桃身體 .少曲髮. 巖曬咀型
新了解 + 收場黑.........皆系問你黎過已?搵過邊位etc....

Part1叫做肯比較去按.但按成面心裡無數,
得知年歲悄悄17 歲,本人挨個突...  
追念降黎 ,無邊次試過,年歲苦細既js .  表情帶面欣喜  
立即諗起一 d 動漫 o靚模....

正式事情時 ,自動唉埋黎, 比波我玩.
以 js 苦既身型, 波唔年夜好壹般.
固然 B 仔波,但搾上腳, 覺得漲卜卜 ,仲要竹筍苦既型,腳感一流
腳心並用... 惋惜比力錫身 ... ( 錫住粒的至實 .唔比啜.)        

佢有佢既事情 ,,,我有我既繁忙...
背工兜底無易度,能夠年歲沈皮膚夠滑,
腳指唔覺意一跣, 跣左 Gap 度,  
睹佢唔比啜粒 lin, 以為下路皆耍太極....
哈....又無喎.... 捽佢 2 家出火,逆流而上 .  
囡囡底底又出格,  非一般底底,唔知算唔算叫情味..

佢又會便番身位, 錫你其他處所 , 等你唔曬...  ( 估量能夠唔比指插, 深插 )
鍚鍚下. 錫返上黎咀仔果度, 便碰碰車 ,
我隻能玩到苦多, 亦皆好快苦出左家喇 ...
清算返黎, 攬住錫下傾計, 等夠鐘.....

出呢次陳述既時分,我實在曾經番食過 tim 喇....
由於食完再食後,,,, 囡囡比我個覺得 , 共同度爭 d ...無果為番食而提昇.
我諗曾經夠瞭....唔洗再番食瞭

[ 本帖最初由 曉士 於 2013-2-26 16:03 編纂 ]
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復