站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

遲來的CP - Fu Ho 酒店桑拿報告

2萬

超級版主

早去的CP - Fu Ho 旅店桑拿陳述

六月某夜凌朝十兩幾,單獨一人去到常仔Fu Ho旅店,一心諗住去試下傳說風聞中歡欣椅。
上到兩樓櫃位一問,司理話古早爆曬房,我又冇預訂,以是隻有上去三樓壹般客房(無歡欣椅玩)。
其時半夜三鼓,我省事再乘車去其他桑拿場,以是便無歡欣椅皆算啦,跟左佢上三樓。

到房,佢帶左四條女,我隨心問重有冇其他女揀?佢話很多多少女皆做松客,已降鐘,問我等吾等得?我吾念工夫,以是便挑左一個笑臉心愛,有小小 Baby Fat 囡囡。

個囡囡好熱忱咁攬住我左我一啖,然後同我除衫,跟住洗沐,佢幫我火中簫之時我發明佢條好識挨轉,好快便比佢吹爆左。不外佢冇比我係心內爆漿(軍記同會尾D女皆有心內爆!)
佢話做左個幾禮拜,仲已風俗心爆樣家,我話您條轉得咁勁,假如減埋心內爆的話便無得頂啦!沖完涼,上到床佢並沒有做通例指定效勞行動,好喉縱咁我身上四周,又住我條家起勢劣,我問佢做乜?
佢話我好靚仔,令佢好鎮靜,好念快D同我做愛。我便以爲佢係念吞POP,吾念做果D指定花式,不外睇佢個樣又恰似好High咁,我便由得佢持續攪。佢腳心並用左幾個字以後,我又回復形態,佢立刻同我戴袋坐蓮,一路騎,一路唉、唉聲咁叫。
我便年夜鼎力佢對波,到有D腳硬,佢便恰似好享用咁樣。約莫五分鐘度,我便起家轉用男上女下體位插佢,佢幾松窄,又多火,果為覺得優良,五分鐘閣下便攪掂收射。
戚息左一陣以後,佢話要為我後補番已做效勞,開端利用各式講具停止指定行動,我以爲佢工夫冇軍記D技師咁Pro,減上D熱茶攤凍左、冰塊又擺到浴化,做吾到冰水。不外佢有一條好乖巧舌頭,共同豐滿咀唇,重有一樣絕活秘技!
便係佢將尖對準龜頭咀心位,不竭掃動,間中仲用條撩開個龜咀(佢條夠尖), 恰似念隊去咁。呢下當真命,搞到我欲仙欲死,頓時企硬。我問邊個教佢呢招,佢話係自創,但好小用,果為條會好。
我睹佢拱樣照顧我,真正在吾美意思比我細佬偷懶,惟有坐番起家叫佢同我帶袋,然後開端應戰自我極限:兩粒鐘內出三劑。我初頭係用男上女下方法抽插,不外好快便睹,條女好靈巧咁同我換位,縱上坐蓮。
比佢騎左估計7、八分鐘以後,以爲固然係好好Feel,不外仿佛冇先前鎮靜。我便話要玩後進式,佢兩話沒有道,立即調位回身,擺出一個狗仔式,成個***咁樣。我便拿拿林埋位,趁住細佬仲已硬化,鼎力挺進曲到止境。
佢比我插到鬼殺咁嘈,我亦皆份中醉神,下下抽收皆頂到盡,好沒有多五分鐘以後我末於完成豪舉,勝利收射。佢亦己經嗌到出吾到聲,淨係識得擘年夜個心喘息,佢細妹D火流到降年夜脾(係我年夜脾)。年夜傢攤左幾分鐘以後先至能夠啓齒講家,
佢問我係咪呢渡過夜?我話係,佢便話念留底伴我,但我以吾風俗同人一齊為來由回絕左(俾佢成早攪住我便實係死得喇!)床頭德律風亦係呢個時分響起(宣報夠鐘),佢好仔細咁伺候我洗沐渾淨,臨尾仲沒有記吹我細佬幾下(分別火中蕭)。
我比錢佢之時,佢便寫左個德律風比我(但我冇番食風俗,以是冇Keep到),然後依依沒有捨天拜拜。咁便結束左我Fu Ho(短歡欣椅玩)體驗!

總括講皆有八非常,假如能夠玩到歡欣椅便實係Perfect啦!
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主