站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

紅森林初試報告

2萬

超級版主

白叢林初試陳述

睹版主試完話不外沒有得 , 連我皆單槍匹馬走上去一試 , 印象中個位置恰似係由僑社標的目的一曲去 , 近唔近遠唔遠唔必定位置 , 即管測驗考試挨主頁德律風 call 車接 , 卒之晌交通樓止人橋底等左約莫 7~8 mins 架車到 , 收到門心降車後內覺得新淨 , 人員帶我降樓下一層換衫涼 , 能夠拆建已齊竣工 la , 睹到仲有工人執松 d 拆建腳尾掛 , 換衣室一般分三層 , 洗沐房一般有 6 格(以上兩個處所該當已完整拆建好曬) , 坤蒸房好正 :th_up: , 出到年夜廳坐算係舒適 , 假如燈光暗 d 便愈加好 , 人員遍及效勞做得幾好 , 司理埋僧問臺我晌明第一次僧 , 冇發言睇告白睇網之類一於扮愚仔 , 睇下駛唔駛比人劏 , 冇幾耐人員帶我房 , 路過條走廊十分之少 , 視到 d 房好新淨幾靚 , 末於到房公然如是:th_up:.

約莫 1~2 mins 囡囡到我房 , 固然終睹過佢 , 但係恰似好生裏心咁 , 最記得佢下扒有粒朱 , 番到噴鼻港睇番主頁初知本來係 @)*  唔怪得之成日恰似晌邊度睹過咁 la , part 1 開端 dup dup 有姿式中規及第 , part 2 沈 r 年夜腿內側掃下 r 下  , 好 d 頂唔逆  , 我皆誠懇沒有虛心單腳背佢身上遊 , 冇對抗可解 bra 帶 , ball 唔算年夜 cup 腳 ball 有 d 腳感:th_up: , 渣渣下忽然熱忱起僧趴正在我身 , 攬住佢單腳又背下流 , 最初脫過條 under 摸住個靚 pat pat 高低挨圈 , 能夠年夜傢有極少 feel 咁 la , 佢自動錫我頸同耳珠位 ,又攬又錫一陣以後佢挨側坐起家幫我起機機 , 僧次除左摸 ball 中另一隻腳背下流 , 開初隻係晌小mm核心位置遊動 , 到年夜傢氛圍昇華時便鬥膽測驗考試扒開內隔停滯曲闖mm重天 ,惋惜遭到淫聲婉拒 , 晌耳邊話 ^ 啊~ 啊 ~ 唔好la ^ , 唔知係咪肉松閉係 , 佢既腳部行動速率放慢起僧 , 我再次曲闖重天 , 僧次佢慾拒借迎 , 偶然間已觸及到佢內褲曾經潮濕 , 答應隻沈遊撫摩重天才可闖閉 , 熱沒有及防範細佬鎮靜上降 , 抓住佢隻玉腳按停遁過一劫 , 再探mm剛沈碰之時 , 佢挨盾波將我細佬不斷天搖 , 瞅得摸mm瞅唔到佢隻勾魂鬼腳登時馬上爆槳出兵:cry::cry::cry: , 過後夠鐘囡囡收到我去戚息室好 sweet.

埋單支我港式推油 $54 + $100 技師小費 , 下個月恰似話減番正價 108 wor , 連埋醉換衣仔 10 total $170.

[ Last edited by 占士邦 on 2006-11-27 at 10:13 ]
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復