站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

二十叫雞,人肉何價(轉貼)

2萬

超級版主

兩十叫雞,人肉何價(轉揭)

地道轉揭!

所在:小弟某一間工場付遠,極荒涼的處所,百無,最好既酒傢=噴鼻港的屋村茶室皆沒有如.位於産業區的市場(即係市井)
工夫:早晨9面幾
事收:
晨早係到聽d工人,死產既時分又話
中天工A:他媽的,做天你誰人"蘇"貨誰人波實的很年夜.你可搞得爽吧.
中天工B:出你誰人好吧?你誰人看上去很年輕吧?有出18歲?
中天工A:她道本人20歲,她正在誰人ABC廠死產的,制膠傢品那傢呵.
中天工B:呵..我門什麼時侯(我係中間顛末聽到)
Freeman:你們正在道什麼呵?
中天工B:老闆,我們出道什麼呵
Freeman:笑淫淫...你們是否是有好工具沒有引見給我
中天工A:你怎會去那些處所,那些處所沒有是你那種身份去的.
Freeman笑淫淫咁講)你是否是道誰人什麼什麼的女孩子?道給我知等我去看看皆好呵,我皆已寺看過.
中天工A皆係你奪目)對呵正在誰人市場門心轉去止20米然後便睹到許多女孩正在站....
Freeman:那裡怎會有那些幹的?
中天工A:那些女孩凡是皆是正在那裡付遠工場挨工,忽然慢錢用.大概以爲下剛瞭便正在那裡企.(招功瞭,叻仔)
Freeman:沒有道瞭,你們持續做家啦.沒有要瞅著道得瞭量量

便咁樣食完飯按完爪,9面幾一小我私家下左換件國產爛衫.決計開部車去到付遠,停低係老近處所.然後止5分鐘去市場(個情況比木輪市場好十倍,又暗又臭..隻係有極少街燈.天下又幹幹天)但係人一世咩皆試下.仲好唔比如d工人認出佢天平常端莊的我本來... 開著個腳機燈睇路.按照個中天工的唆使止到去佢講的所謂的街..(實在同旺角果d後巷底子便係一樣,少約莫20-30米).

企謙哂男男女女...女既凡是皆4-5個一個圈咁..但係睇得唔係好分明...但係實係恰似植物員咁咩年歲量數皆有.男的凡是皆係一個兩個咁漸漸止.當漢子止過女人便會止埋黎...有d漢子伸隻腳去試貨..有d企係到論價,有d便實係睇下便算.我便漸漸止插隻腳袋..隻眼開端風俗咁暗既情況,睇到...實係植物園...實係咩皆有.一路皆有女黎講30一次,40一次....我皆道看一下.

止到中心睹到個幾後死又仲有d城土味的囡囡係此中一個圈到,又唔係好講家.我止埋去企係佢裏前.佢個圈的姐妹(一看便知做瞭很耐)先道.40蚊唔包套!(好彩我有做作業)(係海內沉淫左咁耐D壹般話皆曾經變得好正中)一心流利的壹般話回復:40塊那麼貴嗎?我同親跟我道那裡10塊包套的借有呵.姐妹:30塊吧,出去玩皆沒有省那些吧~包你舒適啦!Freeman:20塊套我本人出,去便去沒有去便推倒啦.我又沒有慢的.囡囡:好啦好啦!(推左我同果個囡囡止幾步一個木門推我同個囡囡去)

到去我睇一睇周圍,約3米 X 4米的房.該當係一個一排恰似市井咁既處所.但係多左門同一張用木板所謂的床.仲有一張椅咩皆無.四周隱約聽到其別人的交開叫床聲..果個女仔皆已出過聲本人除哂本人d衫同富年夜字型咁訓係張"床"上..咁凍恰似無覺得既?我便除本人的富...(咁凍又年夜風,唔除衫)係心袋中拿出套帶上.佢皆係無咩反響.開端插去...插唔到果為實係好幹又睇唔到...佢便道(第一次講家):你搞一面心火便能夠進啦.Freeman:又是..(但係咩唔係有KY咩?)

插..佢有悄悄的聲,咬著下唇忍著出叫...我一路插..佢一路透氣..插左非常鐘..出家..佢皆係無叫過...本人拿出個套..佢一路皆視著我.我拿著個套沒有知放係邊到,笑左一笑.囡囡:你放下,先走吧.放低個用完既袋,同兩張十蚊(唔通洗潔淨再用?).頭皆無回便上返車.係短短15分鐘返屋企既路上有著有限的欷墟.呢個天下k囡2000蚊一早皆有..呢到隻係20蚊一次..佢所在樣能夠咁做?為左20蚊出售本人既精神,心靈..
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

前排支持下分享