站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

骨場激氣免費鬼機

2萬

超級版主

骨場激氣免費鬼機

我之前講過實在我係骨粗強

每幾個禮拜唔揼一次骨便週身唔能舒適.

但我每次皆要正骨火.

話道小弟又去正骨火

古次同我按果條女21歲,湖北妹

條女一D廣東話皆吾識聽

好彩小弟煲東瓜(壹般話)皆叫做瞭得

同佢傾左一陣至知佢係骨場做左隻係2個幾禮拜.

剛從湖北到深圳隻有2個月

第1個月教揼骨

仆街啦,我心念條女一定揼得好吏啦

唉.......實在念換人,但睹條女個樣皆幾得

咁便算揼2 粒鍾皆係五十幾蚊.(呢間場係免小費)

好,便算吾得皆係華侈五十幾蚊

我之前皆講過溝女本領正在於用最短工夫起到條女內幕

最主要係要好識得攪氛圍.

成果同條女傾下傾下曉得呢條女好能貪玩

並且條仔重係湖北.

我計較過食呢條女吾係吾得,但呢條女粗甩尾

以是食佢No Problem,但便能夠要洗D$$$

小第消耗形式同年夜傢唔同,我一背主張用最小(有限)的款項,調換最開理的回報

經思索過以後皆係省事食佢.

並且果日重約左第兩條女開餐.

面知傾下傾下按下按下條女D腳法又幾OK(能夠對佢揼骨無出格要供)

好啦,到返回身按年夜脾果陣,條女故意偶然HI到我細路同四周D敏感區

咁吾洗講年夜傢皆估到我梗係扯曲一曲.

條女一定睹到同感觸感染到

其時係用毛巾冚住,但條女睹到我一路係咁扯到曲一曲

係已經我贊成之下,忽然伸腳我條褲裏到高低套弄

仆街呀,條女擺明係玩家.

於是我係佢不斷高低套弄幾分鐘忽然問佢

你正在幹什麼?

條女無作聲,過左約莫吾夠10分鐘,條女睹我重係扯曲(果為佢不斷按年夜脾)

又伸腳我條褲裏到高低套弄.

豈有此理,條女擺明又玩家,我一於吾作聲

睇你係面玩家,約莫高低套弄好唔多10分鐘

我忽然高聲道, 別碰我

她又無作聲,又再同我按年夜脾,

睇黎條女該當停腳

面知又伸腳我條褲裏到高低套弄.

好,念玩家呀?

便玩你一劑

我由得條女係咁高低套弄好唔多15分鐘.

到我爆槳以後.

條女以為我會好Happy.

面知我忽然對她道,我去是推拿沒有是做其他工作.

給我忽然那麼道,條女嚇到吾敢作聲.

跟住年夜傢皆沉默,到夠鍾走之前條女忽然道

欠好意義. 我無作聲,然後條女便走左.

跟住揾條QQ女去爆房

[ Last edited by ming_siu_li on 2007-1-25 at 22:46 ]
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

寫的真的很不錯