站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

咸濕傻仔包膠

2萬

超級版主

咸幹愚仔包膠

鄰近月底, 洗剩一千, 但係細老唔爭氣, 忍唔到饑, 於是…………又嗜深夜北上, 搵餐仄靚正黎食, 唸住連埋交通3舊火有找, 正啦!

皇崗過閉, 一心諗住去航母式, 面知俾我睹到部車—東圓俗典, 果為曆來已去過, 問下價, 單鐘推油+足底 = $158, 恰似幾吸引, 又念操練下Robert兄d捉老鼠手藝,便係咁, 唸兩唸, 便俾人推左上車。

呢間場幾奇異, 共4層, B1就寢區, B2按犘, 1/F浴室, 2/F戚息年夜堂, 3/F推拿。洗沐d火唔熱, 混堂d火仲唔熱, only中心個熱火池ok.供供其, 浸完上去做足做身同宵夜(公費$28)

做足普壹般, 揭士$20

做身張床係中式窄身2尺床, 條女20中, 唔敢視得佢咁實, 驚住嚇親身己.腳法又係普壹般, 冇欣喜. 揭士$40

谷住氣又好鬼凍, 走翻降去洗沐下, 面知又係咁, 洗沐d火唔熱, 坤幹'粗'皆無開, 小我私家凍到成收雪條咁, 好d凍病, 於是搵人出氣, 鬧下d池仔.面知佢不竭say sorry, 本來之前曾經有人贊揚過。

去訓, 就寢區最正!!男女同埋一齊訓, 床年夜年夜張, 沒有是太空倉。抵讚。:th_up:

臨走換衣tips $20,總數連減一 = $267.

佢天車隻返皇崗心岸, 無坐到, 果為念去羅湖走轉.唔知頭唔知路挨的, pk, 成舊火, $85:cry:

跟住食飯, 再去第間.

呢次便去左海利華火療(新場), 混堂d效勞員好撚煩, 步步跟步步問,本人做左犯人咁, 俾人監督戰掌握一切舉動。

中式單鐘(120分鐘) = $60, 超抵, 但條女比起昨早的便年夜5年, 靠近30.以是, 我又係唔敢視得佢咁實。不外佢d手藝便實係好過昨早的許多!仲有半鬼鼠, 但由於園地所限, 末於正宗終局左。不外臨走佢話, 事正在人為, 以是我估第日會有老鼠玩。佢話之前正在金色陽光做, 依傢有d懊悔!小費$50, 換衣$20 (果為無$10集銀) 共$135 (港幣貶值)

攪左咁耐, 細老皆仲係已食。把心一橫, 走去劈面華僑旅店阛阓.推油$45, 試一試, 古次條女又比起之前果個年夜5到10歲, 似38閣下, 我即回身調頭走人!面知又俾佢對波頂住去路, 唸下, 算啦, 唔視住佢味得羅。便係咁俾佢推左去。面知, 係佈簾房。實空換左條短褲(年夜陸底褲), 訓低任佢摩,hj話要減$100, 咁貴? 噴鼻港正足皆係$100, 唔化算。但係, 細老話要, 無計, 俾佢.  惟有勁搾佢對波補數!抵翻極少。埋單共$150.

古次, 計埋去回車資, 唔計飯錢, 統共洗左 $267 + $85(挨的) + $135 + $150 + 67(北上交通費), 再計埋飯錢$40, pk , 古次用左$744.剩翻幾舊火, 捱到出糧。好懊悔,:cry: 琴早面解唔去禍林.
:cry:
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!咸濕傻仔包膠9498 作者:便宜老鼠药沼 帖子ID:108178 傻仔
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

咸濕傻仔包膠1775 作者:赏真阁 帖子ID:108178 傻仔不錯
回復