站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

8號風球報告

2萬

超級版主

8號風球陳述

琴日挨風,同同事上左年夜陸!
路程一.
去左皇後年夜講DISCO,本人set 左2個鍾皆拖唔到女走,便去推拿....
2個鍾後..實係拖唔到女走,咪同fd去左世中X源度按..我便第一次去,我問fd有沒有鬼機?
佢話已試過有Law,皆無計ga,到la,降車,嘩....裏面睇曾經好正..恰似好繁華果隻!!
Locker 已睹過咁clean 同企理,由於係Disco熱到周身汗,同比雨淋到幹sai,以是係換衣室的覺得實係好
舒適,去到洗沐,有年夜池,很多多少種洗頭火同洗沐液比你撰,好正and富豪free la
去到戚息室年夜到你唔疑,很多多少人,能夠挨風很多多少港人上左年夜陸,正係餐?我到皆唔知有多少張,坐下..由於藥力已集(之前係DISCO補左極少藥)..我好念食苦家..以是叫左個墨古力冰雪糕..fd楂, 我第一工夫拿起menu 睇下有沒有按線,面知無..
效勞員同我講要訓就寢區按三個鐘,我話好阿..心念你實係愚愚天...房我仲有極少已醉,無看分明bg
個樣,我按泰式..房唔錯好clean..唔知面解我果好念出家..於是係苦叫個bg幫我按線..bg更係彩我皆愚
la..但仍舊好有規矩天回絕我..2個鐘後.bg走左..我無減鐘bg 皆無問我便走la,我咪茅廁law,去完係走廊睹到個幾ok效勞員,我問佢我念去就寢區,面知佢立即帶我去..(果為fd來日诰日要上班,以是我天分隔左)
就寢區ok 唔錯..12面幾起家,洗沐..比$走人..
路程兩.
個心仲係果為琴早出唔到已唔高興..飛的去東風路..去邊好呢..心念ching之前講過飛龍,沒有如去try
下皆好..面知係背西止左兩個round皆搵唔到...飛的再去萬富華,係玉輪灣門心降車,正走背萬富華,面知係綠色傢園條街睹到華X個牌,沒有如一試之前ching say 有心爆,gogogo..換衣室好old,but 電腦鎖,
洗沐房very old ,not clean..去戚息室la..無客..房算..效勞員問咩式,法度la..最的房..好殘舊
空調唔夠..好熱..bg到樣唔錯少肥,有兩個酒粒..我最愛果種..佢問按where,我話前裏la,佢便按小弟la,好快好硬..but 好熟手,佢話我係佢第一個客,我話唔係阿..算啦皆無咩所為..我問佢可唔能夠吹,佢問我吹咩..
我話上面個度,佢問用咩吹,我話更係用心吹la..面知佢實係吹....實係用個心吹心汽降我小弟個度..我呆左..我問佢你係唔係玩九我..我實係疑佢第一日上班,以後用腳law..我遨遊佢身材..佢恰似好委曲咁..仲有d念喊..出左林住同傾陣計走..果為好熱..佢話之前係廣州賣衫好悶同好少$,以是去深圳,我話你能夠做正場..佢話正場場費貴..無$$,以後出多一次....走人

法度$168
locker$10
小費$50(bg 話隨便)
公司車去水車站

[ Last edited by robertchan on 2007-8-11 at 22:26 ]
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復