站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

黃金海岸

2萬

超級版主

黃金海岸

之前正在金光彩睹到有新場,厥後伴侶話關隘有專車接收,一出羅湖左轉睹皆睹唔到佢天公司既咨客,反而係月x灣既咨客話俾我知,要曲止到尾先睹到架車,仆街班咨客背車度唔推客又無單張告白,咩辦理造度?鬼知你有新埸開!

上到車問司機,皇崗要挨德律風約,我心念:新場一開端扮年老,皇室假期開首皆放人去皇崗推客啦,咩辦理造度、面錢? 鬼知你有新埸開!
降車重衰,新車門壊,奢華場既客面會承受俾人困?

前門年夜型同賓館一齊利用,同要拆電梯至2樓,換衣LOCKER有百多個,房有十多格(太少瞭)可調理花灑、除左洗澡露用力士、洗頭火我唔識既品牌
火池 : 圓形減少圓形一個,比月x灣年夜有火柱火力推拿椅及床,但裏積太細唔似年夜場格式,但幹蒸比念像中好沒有多,年夜過月x灣

現時很多多少年夜場LOCKER仔,正在除衫上鎖時會問你稀碼,以後寫降張紙仔度,佢天便用:奇異繪版,算叫做先輩

換完衫,止樓梯上一層便是戚息年夜廳,右邊是餐廳但代價偏偏下,已食過不克不及批評能否値得!而年夜廳偏偏年夜形,座椅是電動絲絨附LCDTV(電視機繪裏量素太好又有滋擾,新年夜場面會用咁既貨) 唉! !!

間家拆建偏向較奢華設想,有影戲區、網吧、卓球、乒乓球、VIP房、KTV房、棋牌房、食飯皆有房!
死果能夠任食,但網吧隻供給1小時免費,IP Phone 唔知背邊! 唉!!!!

但九流既效勞員底子闡揚唔出奢華素質

面解咁講? 去到年夜廳 固然叫杯家飲、叫碟死果啦!第一次叫左、等左十五分鐘皆已到,咪效勞員幇腳啦! 仆街啦! 伸腳扮睇唔到,按造又無人到!
我心念,去我個位好近架? 有人唔肯鬱
最初有位好容蜜斯幇腳叫效勞員,我叫清查下杯家飲到已啦

仆街啦古次! 兩非常鐘皆已到 年夜傢知唔知我叫咩死果、家飲?
係可樂同雪梨呀!!!! 出街去7仔購皆唔使35分鐘啦! 前後兩次效勞員底子無效勞,我立即去部少、念住贊揚啦!

好家! 部少、司理一個皆唔背年夜廳 實係好仆街
最初我大呼先有效勞員到,我固然立即贊揚,唔要死果、家飲
我話要上房做港式,假如你非常鐘擺設唔到我立即走及贊揚!
呢個效勞員立即抱歉、並且話兩分鐘內可擺設上房 (好有規矩、值得一讚!)
上房要止上一層,走廊有較著存心設想小噴火池、,令我以爲適意
房間拆建企理齊天毯,隻有門心有窗,唔知有沒有鬼鼠機呢?
但抽氣機超曹!期望係個體變亂!
技師唔使一陣便到,幫我按既皆算非常年輕,佢話有18喎!
我信賴十分合適幼齒童工教死怪既費下
按降去十分當真! 穴位準 港式是正在中式床按用噴鼻芬油推背,絕對端莊!絕對唔合適下沙本居民!

我問佢從前邊間事情,佢話背龍宮X,由於間場支皮以是轉場
題中話 列位:假如從前你天有徒弟背龍宮X事情,有一半時機轉友x
工夫過得實係快,好快便100分鐘! (單鐘隻有100分鐘)

小費指定 30 50 80 100 最多200

代價:淨桑98位
中式158(單鐘隻有100分鐘 減鐘毎小時為50分鐘)
港式168 同上
泰式178 同上
噴鼻芬188 同上
土耳其198 同上
中醫(按摩)178 同上
按足58、採耳48、建甲58、等等 很多多少
年夜傢念下港式皆用用噴鼻芬油,使叉要做188噴鼻芬!

好容部中判左,我唔記得代價,但必定偏偏貴
並且間場開端采購儲值卡 8888 到88888皆有!

宜傢新開仲做松8合 (到9月17號)我便該當唔會再去光臨,年夜傢念試新家便趁8合好去啦!

一間新場拆建偏向較奢華或年夜場設想、免費皆係,但九流既效勞員底子闡揚唔出奢華素質,LCDTV 用 Cheap家! 俾得錢既人,該當能夠享用更多效勞
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!黃金海岸8002 作者:蓝色妖姬2017 帖子ID:107525
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

過來看看的
回復