站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

昨晚三島之行

2萬

超級版主

昨早三島之止

禮拜三又再去dup dup
間間皆心年夜心細
成果去完沙尾玩完bm

便一條心去正骨
呢果時分便頭痛去邊間好

原來約左人去飲家
面知坐公交去到崗夏先知無得玩
便咁止去玉渾池,原來念試下
唔知面解呢間場咁多年念去試
但次次止過單足皆唔念止去

視一視條橋沒有如止過橋去前裏果間唔知係咪華渾池睇下
恰似好遠唔駛止好耐
果為好耐之前曾經曉得下沙典範果司理去左果到做
但一次皆已去過

但又唔念止,成果皆係去視探舊場
去左羅湖三島

呢間場對上一次去佢巖巖有7樓果層推拿房
果時仲係係5樓做戚息年夜廳
而傢5樓變左玩樂室,卡推ok室

一曲到念去睇下佢拆建完有咩咁把閉比之前支貴幾條

幾年前呢間同常樂皆係我常常去
果時返下水出工唔巖屋企
一果禮拜4早到5早下班便去dup骨

dup完骨出格好訓架

呢間場古次再去,能夠我似貧鬼
頭下咨客理皆在理過我
咁便拆電梯上六樓
上到去末於有人理我瞭]

問代價
中式$89,泰式中醫$118,(恰似係咁高低,)
局部皆要減$18先有一個年夜堂項目
12面到3面有所謂自助餐食
有好硬既炒飯同無咩味既炒裏
有粥有蟹叉燒仲有d菜呀咁,仲有饅頭品jelly,哈蜜瓜

我便dup完兩個鐘先食的
上去dup果時先11面,曾經問我駛唔駛留宿,那裡11面2果鐘曾經能夠留宿瞭
但我記得之前黎果時呢間場唔夠房12面便趕我起家
我放假dup骨偶然訓到下戰書3-4面皆得架
便係呢間場唔能夠咁
原來皆諗住唔留宿,以是同佢講唔留宿同埋要中式算
到房同新拆建時一樣
無得鎖門,果lcd 電視祗有左邊張床先控到
果為佢果隆開得好細.

寒氣夠,技師不外沒有得,不外佢知我頸出格乏收左刮沙呢果效勞
仲叫我十小時條頸唔幹得火
小費20/30/40(恰似係)

以後食家按足,無得浸足
呢到電視有噴鼻港cable,有波臺有影戲,及消息臺,並且天威有hmc
按足哥哥按完仲要比埋卡片我,叫我下次能夠搵佢
放左工非常鐘皆能夠返到

總結黎講呢講又唔算下價場算中價場,常日2果鐘固然很多多少細場皆能夠有得留宿
但好少中型場咁早2果鐘能夠過
問技師皆話六日爆,常日無咩客
睇按足果哥哥要派卡片便知

代價唔算抵,最慘睹唔番從前識降果位肥老總
咁既代價假如交情無變
我皆寧願去交情

[ Last edited by 俊兩千 on 2007-10-4 at 10:46 ]
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!昨晚三島之行5599 作者:123457018 帖子ID:107395 昨晚,之行
回復