站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

CP美x登報告

2萬

超級版主

CP好x登陳述

所在:好x登年夜旅店
位於x悅曲止到街尾,假如冇人同你講呢講有桑拿玩,曲係唔會知的.
動身,曲上7/f,效勞員會問你有冇訂房,由於第一次去,以是我話冇訂房,
跟住跟佢房,一路止過d酒廊拆建幾好,房間皆唔錯,有得蒸,洗沐房有洗車椅,
齊開放式用玻璃做距離.
冇耐司理去引見本人同壹切免費,房約2xx,女統一300
由於我們出訂房,以是出得仄,不外司理話佢幫我們念法子,最初220租金,不外下次記得先挨比佢.
選妃前叫我們看到開心火的先寫下no.局部看完先再決議,果怕我們選的女女效勞唔夠好,
他能夠給我們一面定見.開端call女,3個一組,空姐服,最初看左約3x女女閣下,(下戰書2面幾算多瞭)
3x個傍邊起碼有7成是可食用的,量素有返咁高低,起碼冇豬扒先,其他便各花各眼啦.
最初叫左開心火中的4個再去選,一人一個完工啦.
正在房女女先幫你除衫.放好後去較火.再本人除衫,到洗沐,(去你隻坐正在洗車椅上)先幫你上白液,用佢個波波去幫你洗,
以後再用舌去幫你洗下身,然後再全部火中燒,你能夠先做一次,但本人要玩心爆,出完沖好身便進來做效勞
效勞內容有玩過的皆曉得有d咩啦,唔再講瞭,唔知的唔使怕,完工前女女會比張家你看會有d咩效勞的.
有一事要一提是此中一樣是有震旦玩,但本來是女女用去玩客人後門的,由於本人欠好此講,以是冇試,
有愛好的c兄能夠試下,別的有一part係舞蹈,不外又冇音樂,以是唔使一分鐘便叫佢停瞭.
做完效勞正提,能夠是第一個客,女女反響唔錯,覺得幾實幾好火,完事仲已夠鐘女女幫你推拿下(固然冇正骨咁好啦)
但最少唔會蛇王先啦,到夠鐘300比女女,以後司理(冇記錯仿佛叫曬文)去做賣後效勞,皆係問下你條女面呀,
有咩定見0個d家,以後叫效勞員找數,租金220,不外我們沒有是比現錢,用免費票,是用220跟曬文購的,
假如唔係正價仿佛278(那免費票是他跟期他客人購的,仿佛是購旅店的什麼套票是收給客人的)
聊天時期問過曬文邊講有正足玩,本來劈面便有,仿佛叫x太,千期唔好攪錯,另一邊的劈面有一間新開的足浴.
(寶x林)是正骨去的,我去過按,好老正,不外d技師件衫好鬆身下,任你看,情況皆唔錯,vip房仿佛皆係48元70分鐘.
技師腳勢小我私家以爲算唔錯,(仿佛切題瞭....)

講返呢間旅店先,整體去道一定會再去
早晨7:00閣下是最多女的(約6x-7x閣下)
12面後可免費留宿,唔係便要減50元
呢間家一定會再去,不管拆建.效勞皆比幾間出名的旅店下(女女便以爲唔會比其他幾間好)
以是一定會再去

陳述終了
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復