站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

東莞番禺3日2晚遊玩記

2萬

超級版主

東莞番禺3日2早玩耍記

小弟好少有時機寫陳述,視列位年夜佬多多包函!!
之前同呢個架仔比力少打仗,但當佢找我老闆幫佢購家時先曉得佢同我有同一癖好(吳係救國)後便開端E貓聯系。上個月頭話我話11月底去深圳,29號係佢死日,但出松好無得去wet,問我深仔有乜好玩、有沒有靚女,我話深仔無乜好玩wo、又貴!同d老友講講(實在自已皆好少出去玩、女友傢教寬!)問下d熱血男女有乜好擺設,決議古次去CO KTV戰桑拿!
原來擺設左5小我私家動身,面知厥後夾夾埋埋9枝棍!好、人多重好玩!

30號下戰書1600曾經做哂家正在深圳等佢check in後,1730立刻飛車過黃江會集其別人動身。頂、又塞車!攪到7面幾先到!去到睹到先頭隊伍幾枝棍齋坐無女女?奇異?本來2000先有女女去!架仔吳知能否眼角下,簡吳到wo!面算呢?好彩幾位新了解的伴侶主動收女過去伴佢。3個實空品字形夾住佢食殘興餐!睹到佢個衰樣便曉得幾happy啦以後此中有個重擺下、擺下個pet pet,睇到佢眼皆凸埋!(喂、洗吳洗借枝電筒你照照睇分明呀!)
係KTV切垮台糕、支完禮品高興完後轉場,DG式桑拿!(聽便聽很多、自已末於能夠試下) 2330動身

部少、有乜好引見呀!有!羅馬僧亞!睇睇先!面知同馬交好幾班!主要係火中品一品、然後一家走人!代價:8舊!有位老友簡完聽到後:吳該、呢個皆是放死吳要啦!當齊天下簡到心火後,架仔皆係睇吳上眼!喂、年夜佬、玩下姐,吳洗簡妻子噤簡嗎!(心中暗小中)最初叫哂壹切下mm比佢睇過!邊個是湖北、重慶&四川的?止前一步!(佢從前是正在年夜連讀年夜教的交流死,以是能講十分流利國語) 成、那些沒有選!最初簡到啦!你吳要果d、我要一個嘗嘗先!
最初覺得是:好家架仔!你的挑選是准確的!唉、人老啦、有d過份刺激家受吳到!不外總算試過啦!1Q出工。

有樣家要提提,佢天有間總統房,裡裏有4間房,中心有個年夜池比8條冉蟲一齊浸!完時後正在年夜廳等架仔,嘩、早左半個鐘先出去,呢次條女有易啦!阿死、面樣呀條女?佢笑笑心話幾好、幾好!不外死皆吳講執左多少劑!

0200:好啦、末於完成使命!好啦、車佢返深圳旅店,然後收埋個老友返魚鄉村!佢話火坐圓開左啦!試下留宿好吳好先!嘩、年夜佬玩左成早主要上2拾幾級樓梯好羅命姐!背包巨細小左放吳到locker要放前臺?又要降去再爬番上去!第一覺得:十分新、新到毛巾皆吳吸火!洗黑黑房有玻璃門,做到有極少公家空間感!當早泰式+足底+食家),多開老板$348!重有收張$50贈卷下次能夠用!多開哂!好、下次一定黎用左佢!

返羅湖坐年夜巴上去PY!1500到左後先去旅店check in,然後返公司!早飯後返旅店同女友報到後閃降樓下桑拿自已happy下先!
那間桑拿根本上是當地人機場,重有旅店房,能夠挑選根本效勞或上房玩半DG式!有些機師皆能夠上房玩的,(代價根本:$238、268BM戰630)以是古早皆是睇下有沒有運先!小肥羊一隻!算啦、覓早兩個細細粒,古早張便下啦!面知又有運仔轉wo。

回身、按前裏!降油浸家!幾妙手勢!脫手先!上裏、無成績!上面、一樣無成績!探下路先,開埋單眼有反響wo,卒下佢、深吸吸、少嘆氣、開火喉!成機除哂佢玩。當早皆幾熱,攬住佢皆吳覺熱,一齊訓係張中式床上裏好極少比佢個pet pet頂降床!好出多2分力先!起使噤卒佢,E,好吳好用一陽指呢?試極少,啊、沒有成啦!佢挨熱震!震左陣佢左停腳!年夜姐我將來wo!頂、德律風響!對沒有起,無幫你降空加!算啦!我幫您皆是一樣姐!
換衫走人!多開老板$268~~~~~自已返上房訓番覺好先!

埋單計數:KTV$2100(每人/$240)
DG桑拿: $800連房租
火坐圓 : $348
PY hotel : $150
PY 桑拿: $268
車資:阿公 (FOC)
Total : $1806/ 3日兩夜

總算寫完哂!正在此先多開列位睇哂先!果為那是小弟最少的一個陳述!
玩後感:DG KTV實是好玩過常仔(幾年前成日去),女女又放又聽話!媽咪好傢教!桑拿便碰腳神。
PY便果事情幹系常常上,有時機留宿的我皆挑選去呢間旅店。便利有乜特收事皆能夠第一工夫返上房上彀比女友睹到你正在上彀!(女友特擊查抄)。並且又遠汽車站。止去5分鐘到。
齊文完 多開!

比如心計心情寫,減你十九幾分。:th_up:

[ Last edited by robertchan on 2007-12-8 at 06:26 ]
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

支持一下東莞番禺3日2晚遊玩記1601 作者:123457278 帖子ID:107176 東莞,番禺,3日,遊玩
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復