站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

好似係英皇俱樂部(已續)

2萬

超級版主

恰似係英皇俱樂部(已絕)

上禮拜到深圳公幹..早飯應酬完..原來念正在黃崗搵間骨場過早夜..第日先回港..面知俾班友仔捉左番羅湖去左間nightclub..所在係彭年旅店斷絕..恰似叫英皇..左場..同噴鼻港d夜總會別離唔年夜..又係個媽咪叫d"女"一字排開..每次十個8個咁..小我私家覺得d蜜斯身裁皆幾下(下妹)..我便揀左過5'9''的A版柏安妮..34..24..34..!!房底細形沒有贅..立刻轉戲肉..出街上旅店房後..先去一個熊抱車一車先..跟腳互除..除光後..佢對竹筍便彈出..吮左一陣便房洗沐..能夠本人比力乏..以是熱火淋身時..enjoy到皆冇摸佢..淨係掛住洗沐..佢便好好咁幫我刷背..浴後本人便年夜字攤上張Queen Bed訓一訓先..佢便好主動波咁先幫吮nipple..每邊皆有成5分幾鐘..再用脷正在肚臍挨圈..然後逆勢到scrotum.俾佢一吸一放隻蛋蛋..當堂成小我私家醉曬..我對眼一伸開..佢便立刻裏白..話唔準睇..然後佢便轉換姿式..變左69..!!
前奏終了..待絕..固然話69..實在係6/9..d囡囡好識做..唔會監你食撻..咁我睹到佢個pat響本人個頭中間..視到佢"粒"菊花係淺啡色..唔係烏掹掹個隻..於是咪搵腳指沾d心火..同佢做下前線線o羅..面知佢連呀一聲皆冇..照吹又冇縮..十整分鐘後..佢用心幫我上套..然後問我佢係上裏好唔好??梗係好喇..唔駛我鬱..佢便紮起個"馬"..漸漸把small ass套..佢對竹筍便對正我個心..好呀..仲有奶食..搖左廿整下..佢便乏到坐左係我巴挨度..俾佢鬱左咁耐..d血上番個腦..肉體番..於是立刻一個蜈蚣彈..跟腳執起佢條43吋左腿..(最衰佢係著靴..假如下跟鞋便正..)去一客半邊燒鵝脾..廿整下以後..念出..坐抽..車一車降溫..不外齊程皆冇也音效..於是叫佢回身推車喇..嘭嘭聲又推左廿整下..皆係冇聲..妖..企係度喇..非屎to非屎..由下背上又嘭嘭聲一輪..仲勁過"愛國者導彈"..原來念再反轉..但係已頂唔逆..仲攬到佢真一真(本人女友皆好少攬)..跟腳又年夜字攤番係床..佢便好仔細除套兼吮多兩嘢..然後去左洗沐..出番o黎..攬攬吹左陣火..便表示佢能夠走..唔駛伴訓..最慘第日先曉得本人平常少活動..以是要"破破下"番噴鼻港..

[ Last edited by bigass on 2007-12-21 at 19:43 ]
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

好似係英皇俱樂部(已續)4249 作者:王俊杰2017 帖子ID:107145 不錯
回復