站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

終於mark返羅記@)+沉船前跳船

2萬

超級版主

末於mark返羅記@)+沉船前跳船

約左人睇禮拜兩早歐聯,過左閉成11:00,趁仲有天鐵去左羅記,到去換衣室有4收洋槍係度,嚇到我好d要走怕俾人通櫃
跟腳房睹到@)企係某房門心,立即同部少講便係呢個~~~@)便鬼咁高興便跟左我房,我仲以為佢記得我
到去佢又走出走,皆唔知佢乜家事,本來佢去攞收瑰寶珠請我食~~~我皆有收瑰寶珠您食唔食先
實在佢完整唔認得我,方才隻係唔念號召d鬼佬,咁恰好我又面佢便走甩左,以是先請我食瑰寶珠
到黎佢食左糖便叫我part1,恰似已問我乜家式wor,我便問下d價,佢又係話唔做齊套、冰水,隻有港式法度最多做body但居然話貴唔好玩,港式便好啦
古次無m到,但成小我私家肥左2個圈,個樣又殘左,波皆細左個碼,手藝普壹般通,隻係教多左前烈線一招,細佬隻係起左頭但完整無念出既feel,抱抱又話挨得唔隨手,但佢挨左成泰半個鐘挨得手硬皆出唔到~~~
我話沒有如轉齊套吊出黎 / 半套吹出黎,佢便收性情話唔會做,而我又扮收左性情話出唔到面計先,佢便好細路女咁話總之唔做,實在個樣實係好鬼心愛,末於硬左既係我(我講坐場咋)叫佢轉法度,女下男上我係咁吊佢年夜脾同啜波,佢好唔情願咁有d俾人老強咁個樣,我便愈加好feel咁便出左
渾淨返黎,按動手足,行道間「教」佢同客唔好講家咁惡,唔會有返頭客/得得d客,佢話佢唔念係呢D場做耐,果為佢唔做齊/半套,仲念轉工唔做呢d家,呢度戚息唔夠又食左皆唔死肉,不外實係乜皆唔識而做效勞員果d又唔夠駛,做正骨又唔念交按金等於要黑做幾個月~~~皆唔知面好

講實前裏果2part古次實係唔好玩,前次能夠隻係佢無對抗才能任我舞;但前面同佢傾計,佢俾到我個feel實係好young好flash好心愛既覺得,假如後死時係噴鼻港識到呢d女實係做硬不雅音兵,但依傢亦無耐無乜家會幫到佢(上多佢2次鐘皆唔知係唔係幫佢)~~~唉!
最初我皆係同佢減多個鐘,俾佢係我心心瞓,睇著佢個殘殘天+瞓著個心愛樣,個心唔知面咁,假如佢出招我實係怕我會沉船
到咁高低佢起家要同我出第2次,我話唔駛但實在係佢瞓係我心心時曾經又硬
,佢又一股牛性情話我俾左錢便要我出屢次~~~便恰似個女伴侶仔係咁收我性情咁,再黎實係會沉啦~~~幸虧德律風黎話夠鐘我串佢d9流手藝係挨我唔出既,佢先要我講鬼話曾經出左同佢搵左一年夜舊紙巾包著扮渾淨左~~~以後走進來時仲好好樣咁收我同係我耳邊吹氣
「~~~係你本人唔出到~~~唔閉我事!」 以後仲笑笑心視個司理,恰似細路仔同人夾計昆d年夜人咁~~~
洗完身出返黎,個司理能夠知佢平常皆有d家,以為我會玩得唔高興,仲問3次佢得唔得~~~,我皆係俾錢時俾埋尾數做tips佢先以為我實係合意

實在隻係講出水呢樣家@)實係好壹般 , 以至令我前次既美妙回想幻滅,但古次佢便「實」「坦白」同「心愛」係完整我杯茶同強面,令我完整沉曬

不外我該當唔會再去搵佢,究竟結果我皆係隻供一出,沉船更非我所願,隻係祝佢開高興心啦!

唔美意思,一年夜段皆隻係d無聊收嗡風家,不外實係好念講出黎,睹諒!

[ Last edited by hamgerchan on 2007-11-29 at 23:25 ]
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復