站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

鑫華做半套報告

2萬

超級版主

鑫華做半套陳述

我準備把上禮拜第一次去鑫華做陳述,唉..又怕寫得欠好,俾人話似告白...

禮拜一,下戰書兩時,依例先正在四周挨德律風,問心火的36同28係咪起度,對圓問得好爽,好我疑佢!

頂,上到去,道36正在做鐘,28反問公司問我係咪佢生客,係便馬上趕過去,玩家!!谷住度氣之下,叫司理一定要引見俾個靚女我,不外我話皆係做港式(138)。

到房,好年夜間,內置茅廁,恰似旅店房格式,固然殘很多多少啦!好快司理便引見個去。頂咪玩啦,四眼中女,已到房裡,我已叫再搵第個。再隔兩十秒,ok,年夜波妹算有腰,應有34.5D,唔算好殘,算啦,去,按港式!

一如所料,我一pa低,佢便叫做冰水齊套,我扮唔識,佢話好舒適架,一定令我合意,拖拖踏推三分鐘,算啦,我道有冇半套,佢話能夠,三舊,好,成交!

條女馬上擺設換房,話係VIP房,帶佢我一間房,裡裏有幾個bg織熱衫等上鐘,我以為錯房,佢以後居然正在衣櫃一按造,本來衣櫃內有講門,別有
洞天....我皆算死得下,要黑低身去,實係委曲。

條女叫我等佢,固然等佢拿冰拿熱火,好開端止事,房比之前果間實在好很多多少,去茅廁要出番去,一於呵渾上床!

正喎,好搶彊,ul完痕以後,佢便齊身光脫脫,連飽魚擦做BM,我成身著水,果為佢上面好熱。以後做冰水,帶套做,ok啦,佢一邊高低鬱,我一邊兜住佢對波,跌盪有至,幾好feel,果為究竟結果係34.5D。

再去波推,好爽,以後佢話.訓正在我旁,即係俾我食奶奶,好爽啊,果為雨雲唔年夜,最初佢複興身幫我挨機,我係皆唔出,最初同佢講好合意,但古早要留力俾女友,以是唔念出。下次先啦!

底子我連女伴侶皆冇,我便係咁架啦,去正骨唔一定要出...我是怪人,果為我唔知夜早有冇時機再試第間。我身子唔係太好,留力好D...埋單實係三百,條女話原來係三百三的,睹我「第一次」,計仄我喎!

甯靜指數頗下,最好上午去,下次一定要再搵36,係喎古次呢條女no.係
上市公司天毀置業,佢話剛去上班幾日,已有相睇住。

陳述終了...

[ Last edited by 東風路小王子 on 2007-12-26 at 01:34 ]
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復