站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

飛爸走奶

2萬

超級版主

飛爸走奶

早幾日去咗番禺做家,早烏約莫8:00食完飯,個廠少為一盡田主之宜,
便車我同埋個同事去唱K;去K場之前,佢帶咗我天先去一間髮廊揀女;
我皆係第一次去呢d所謂“倉”嘅髮廊揀女。

嘩,其時嗰度皆有成廿幾卅條女,惋惜年夜部分皆係豬扒。
老闆娘話靚嗰d女一早俾人的走咗Lu........

不外,响呢個豬欄度,我天皆睇到有兩件唔錯嘅。
最正嗰件我讓咗俾好少出嚟玩嘅同事;而我揀嗰件相頭麻麻天,但幾好波;
其時佢著住條牛崽褲,減件隻係扣咗中心2粒鈕嘅揭身黑裇衫,睇降幾Sexy娶,
佢亦皆算係齊倉第兩靚;而個廠少便是旦執咗個。
好!選妃終了,上車動身去唱K.....

唱K嘅時分,所謂最正嗰條女恰似啪咗丸仔咁,隨住音樂不斷响度Un身Un勢,
Fing頭Fing髻;成早High皆到震,成隻顛雞咁。

我嗰件便啱啱同佢相反,成早坐响度鬱皆唔鬱,Cool到死,歌又唔唱,抽火又唔俾,嬲佢講嘢啦,隻係你問一句,佢問一句,成早鞋心鞋裏,一碌木咁,勁無癮!

唱唱吓,忽然我聽到德律風响,睇去電顯現.......死嘞呢勻,係屋企挨嚟,
馬上調低曬房內壹切聲浪,正念聽德律風之際,有條死鏟夥記居然翻開房門走嚟,
立即聽到曬裏面d喧鬧聲,小佢吖..... 於是馬上趕佢走,然後閉門聽德律風.....

好彩唔係山君,隻係個仔挨嚟同我講Good Night啫;講咗兩句便支線,
固然隻係實驚一場......其時皆以爲幾淤吓。

最初唱K唱到年夜傢無曬癮,唯有提早集Band,各自拖女返旅店房開波。
之前個廠少提咗我天話能夠1Q唔留宿,官價兩嚿火;OK,正開朕意……

到房,條女問皆唔問便第一工夫衝浴室較火,然後叫我本人洗沐先…….
“吓!本人沖先?唔係七喜溝可樂──鴛鴦戲火咩??”
佢話佢沒有嬲皆唔會同客沖鴛鴦咕喎,唔係呀話………..亞姐?

我沖完到佢沖,末於佢皆沖完,隻係圍條毛巾走出嚟;以後翻開毛巾一睇,
咦,咦,個波呢?唔睹咗嘅?去咗邊呀?唔通頭先洗沐嗰陣跌咗降屎坑???
啊…..本來佢係帶咗Wonder Bra拆假狗……唔怪得之前响K房唔俾我攪啦。
唉,呢勻又俾人呃咗喇……. 無計啦,照開波囉,鬼叫本人懵閉閉咩……….

以後我攤响床度等佢伺候,佢一爬上嚟便係咁咦錫吓我條頸、耳仔同LinLin,
錫無耐便連隨幫我帶套,好Cool咁問:“吹唔吹呀?”我話吹…..
佢一問“吹吖嘛”便第一工夫一心夾降嚟,吹呀吹........
我睹佢一路吹,一路吐心火降渣滓桶度,恰似好辛勞咁;
佢睹我視住佢,佢又好Cool咁話:“唔通你以爲同人吹簫好過癮咩?”
佢話做埋呢個月便從良,籌算去廣州搵工做。

我睹佢吹得咁委曲,效勞又供其,又一d笑臉皆無,攪到我皆無曬癮:
“好啦,唔駛你吹啦,快快腳攪埋d官樣文章俾你走人嘞… ”

呢次路程我便好絕望,但我個同事便非常合意嗰隻顛雞,
話佢固然效勞一般,但勝正在實材真料,皮膚黑滑,並且個樣確實係幾正加,
仲話便算佢攤屍咁瞓响張床唔鬱任你攪,皆值回票價如此……..

[ 本帖最初由 收仔 於 2008-3-12 10:59 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!飛爸走奶9554 作者:天寿保健护理彰 帖子ID:106864
回復