站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

再遊萬富華

2萬

超級版主

再遊萬富華

前日有個伴侶由澳洲反去,叫我帶佢去年夜陸睹識吓啲骨場。好耐皆無出粗,係時分出征啦,於是早飯後踩上北征之路,曲沖萬富華。去到目標天,咗lift度,睹到位靚女,身體正,小小似鬼妹仔,問女女係咪番工,問係,知佢叫31號,個伴侶便叫部少引見。尾去冲凉房洗黑黑,啲locker員工號召一流,出到年夜堂睹到幾位師兄係度捽足,無同啲師兄挨號召便曲房,實係唔美意思。司理帶咗個31號過嚟。前裏驚濤駭浪,前面又園又翹,一單玉腿烘托的性感無比公然長遠一明。實系好靚女。嗱嗱聲房。囡囡從房前房後皆好可笑容。開端先嚟推拿。系咁按。笑住話按得吾好,吾好介懷。果爲我冇做過呢一止。我心諗我皆吾等待呢會按得好嘎啦。供其便算啦。按下按下足足按咗半個鐘。我話按夠已呀!佢笑笑心咁話能夠。咁佢便進來攞架餐。過咗一陣便返房。擺睇得家便叫回身從背開端。去拎主背火好耐皆吾鬱。我扒系到皆等咗好耐。我話呢面解仲鬱腳。去笑主話啱啱教,驚做吾好。怕我會贊揚佢。我話吾會。叫佢鬱腳。咁佢便用心露住火同洗身,去回幾回。新腳便系新腳,覺得同睇熟手在行系吾同。洗完以後問我面呀!我做成面?我話能夠啦。呢本人要對本人有自信心先得嘎。以後便bo推。話吾識。我話呢得嘎。咁以後便系咁意推咗幾下。到前裏啦。佢視住我笑笑心咁話做咩。我話呢將呢所教嘅用出嚟。佢話教師冇教到冰水 。我話我教你。佢話好易 。算,我睇你系新腳 。冇做過呢止。小弟一把把她抱住,單腳徑曲捉住她的年夜翹臀揉輟起去。她隱然被我忽然發作的熱情所傳染,單腳抱我的力度不竭減年夜。我睹她反響雲雲激烈,隨手模背她公處,那裡早已衆多成災。小弟中指逆勢滑,快速抽插十去下,她已硬的像一團棉花   。我沒有慌沒有閑,單腳曾經系其蜜桃遊動。瞥見條女胸年夜,我忍吾住一心咀埋去。再黎個反客爲主。壓條女系床到去個車輪戰。兩腳好閑咁去四周摸,道時早,當時快,曾經有兩條肉蟲系床上爬動。賽事剛開端,囡囡念已騎功,齊程快放。帶返起點。但我初末系骨場熟手在行,又面會隨便俾你到手呢。馬上一個蝦功彈彈起家,攬住囡囡條腰。放快步速。漸漸咁磨。條女能夠策騎得耐,隱然好享用呢個節拍,我決心將節拍稍爲放慢。佢便hing到沒有得瞭,一場互有攻守嘅賽事。兩人對賽果皆好合意。   購單$410....有coupon....冇便要468....
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。