站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

萬富華人妻記

2萬

超級版主

萬富華人妻記

放假故意上年夜陸偷跳.....

目標天...萬富華
人數..1人..
囡囡no(仔

去到樓下豬客帶上兩樓...去沖凉..冇乜人.,..假期皆冇乜人...實系  沖完涼出去年夜廳..有倆個c hing dup足..

我房先...去到最蔭蔽..最內裏....司理帶佐5條女過去任選,,,,,,,,,,,,,,,  有下有矮有肥有肥.年夜波小波  ...我鐘意年夜波女,,,便留低(仔...司理話佢效勞好好..好晤好等陣便知乜料. 佢冇問我做乜式便止過去幫我DUP,,,先去一個背. 腳式皆幾好..同正骨便冇德比..傾計,,dup下dup囡囡腳城市晤聽話.我幫我推低條褲,,按paipai  好鬼舒適..腳又偷偷摸小老.. (開端晤知佢實系淫婦厥後先知)燎我小老..我問佢你念面..佢話你念...  我便乜皆念...你念便去la....我話驚你乜... 我皆高低其腳,,,解bra,,,,,38D年夜豪乳  ...互相撫摩..  過佐10分鐘女女話進來拿袋.....我問做埋幾錢...囡囡話4%8 ...柃佐倆杯火.2個袋,,,,去自消除衫...光身企系我裏前..又漸漸爬上床..扒系我前裏問我念面玩佢..  個腳一邊摸小老一邊系我耳仔沈講...好爹.....你條家好細..  又够少....  (原來便系..)佢話成個月皆冇人能夠滿意佢需供...條仔皆沒有破例...晤知面解近來好年夜食..   比佢講到好念插死佢....立即硬過鐵鑄.... 等陣你先知我短長...系乜...去馬....豪乳夾腸...lin頭燎我...沈埽....  帶袋吞鐵棒...好仔細 .好投.. 佢個樣好象好鬼鐘意食腸子..淫婦..佢用男插女式..九淺一深....便去發作...忍主先....我同佢發言冇乜feel...沒有如...冇等我講完便除佐個袋.....又去吞過...我個腳摸住佢個頭一上一降..快緩我去掌握...   條舌系內裏挨轉.....事隔15分鐘...忍晤住爆漿,    成心皆系我d子孫...後代...  又局部吐降渣滓桶....我話等我食收烟...回下魂..  佢個心便刁住我收年夜烟..又持續去過....2分鐘便比佢露年夜佐   方才好我食完收烟,,....帶袋上馬..佢問邊個系上裏...我話你系上裏..條女騎上去...一家對準悄悄座落去. 好鬼多火  .123成收劍比佢吞曬.開端行動好快.我話漸漸搖..漸漸去會舒適很多多少,,啼聲系實d..成收家隊去晤叫皆晤德....我曾經進形態...翻過去..持續事情..推車式...皆換佐幾種傳統式..最初皆系爆漿...最初果下囡囡眼皆反.,...我親目擊到..單擁2分鐘..過後仲好仔細渾淨疆場...拾掇殘局....

總結:

硬件.80分.
硬件60分
效勞70分
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員