站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

無厘頭大熱場 + 不滿新美姿報告

2萬

超級版主

無厘頭年夜熱場 + 沒有謙新好姿陳述

遠排有個場無厘頭年夜熱~~
很多多少新紮師兄皆話好得~~~

鬆腿又掂到JJ~又比對波你睇~~~
但又無號碼供給喎~~

但又有一個好生心裏既師兄皆話試過又好得~~
昔日偶然間便去試一試~~

下戰書兩面抵達現場~~
前臺很多多少人十幾個效勞員~~~
LOCKER又很多多少人~~又十幾個效勞員~~~

洗沐位設想唔錯~公隱度算幾好~(固然我唔介懷展露我健好既身材)
每格除咗例牌有洗頭火護髮素梘液~~仲有一收洗裏液~~

幹蒸唔知係咪喺正衛生間斷絕~~
有好年夜浸"怪味"(唔係味)(似綠火味)~~

坤蒸主動減火設想~~熱到飛起~
睹幾個骨友黎唔夠廿秒鬆人~~

到年夜堂~~很多多少人坐謙哂咁滯~~
搵唔到位~~念搵個效勞員幫下~~
好易搵~~咁年夜個年夜堂恰似得幾個效勞員咁~~
末於比我搵到小我私家搵個位比我~
但我要非抽煙區~~
佢便話喺樓上~嗰邊上~
我回頭視邊度上呀~
再回頭佢便曾經走咗去~~

到上一層~~
又爆謙~~~~
有沒有咁旺呀~~~
又好辛勞搵個效勞員搵位比我~~
末於坐低~~
固然要試傳道中既鬆腿啦~~~

叫完以後~
幾分鐘後聽到前面有人講~~
鬆腿按腿皆出女技師瞭~你們跟客人道一下~~
但是一曲出人跟我道~~
等瞭兩非常鐘~~~
技師末於去瞭~~
模樣一般~
身體一般~~
發心鬆動........
但......先推好(下)衣服~
然後按幾下年夜腿根~~~
然後便坐下去按...按.....按........
然後.....例必道(十次十次城市有技師跟我道的)
技師 : 你是天天皆鍛鍊的嗎???
我  : 沒有是......那有哪麼多工夫~~
    我隻是天天上班事情起碼站十個小時吧瞭~~
技師 ;
我 :

然後~~
按年夜腿根時....實的會沈碰小fuliyn~
然後問我年夜腿乏面借是小腿...
固然是年夜腿囉.........

然後一曲按.....
到最初.....波邊皆睇唔到~~~~~~

然後~~
上房~~~
按燈很快便有效勞員跑過去幫手~~
但是擺設上房又等瞭十五分鐘~~~~~~~~~
然後上一層~
前面隨著一男一女~~
效勞員:你們先等一會...如今出房間...
女的坐下去等
男:無房唔好叫我上黎啦...上面有電視睇嘛~係呢度等?!然後...#(%*^**$^#**#&*

然後我便逆利房......

埋單~
$118(中式)+48(鬆腿)+17(減一)+20(小費)+50(小費)
總數~
$253
對我黎講皆算貴~

不外同跟住去既新好姿比~
便相對變得好抵~~

新好姿~

早晨七面半到~
前臺又係很多多少人~~~
換衣又係很多多少人~~~~~~
年夜堂皆係很多多少人~~~~~~~~
好辛勞先比我搵到個位~~
兩個凶位~
我坐一個~~
跟住便有個部少黎問我多少位~~
我話一位~
佢又問食唔食煙~~
我話唔食
佢走開~~
跟住又走返黎問我多少位~~
我話一位
佢話可唔可轉個位~
前面兩個客一齊~
無成績~
你有位轉比我便得~
面知佢帶我去抽煙區~~
我話我唔食煙ga~頭先你問咗我啦~
佢話呢度無人食煙~
我指住個煙灰缸(有煙係度)即 小(屍+吊呢個字主動過濾咗) ~~無人食煙~~(我好少咁樣作聲小人最多皆係烏裏)
跟住佢唔作聲走左去~~
我便跟住佢愈小愈高聲~~
佢:我依傢再搵個位比你
我:面解要我企係度等....我一小我私家唔係客呀....
佢:唔係....我搵松啦
我:搵到幾時呀...無位我唔比錢換衫走~~
佢:有.....呢度皆唔食煙ga~~~~
我無作聲喜脾佢~(嗰度無電視)
佢知衰又話呢邊有.....
末於搵到.......

坐底~按足一般~~
但最初有熱石袋敷足~~
我最鐘意敷熱石袋~~

房按中式~~
火準中等~

埋單~
無會員咭~
唔知有沒有減一~
總數~
$233~
$118(中式)+20(小費)+50(小費)
即係按足要$45~(假如無減一)~

咁樣計~
鬆腿場相對便好抵玩~
場新啲~靚啲~~~效勞皆好啲(相對新好姿呢間場黎講)........

要我讓個位出黎唔係成績~
但在理由你無位比我要我讓個位出黎~~~

以是總結~
新好姿無下次~~~~

果為風頭水勢~~近來專訪年夜場~~~
鬆腿場可再試~
鬆腿掂JJ技師--> **(

收洩沒有謙陳述終了~
多開支看~

辛勞曬fuliyn師兄走兩塲無得  仲挨咁年夜篇嘢 減20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-6-23 20:50 編纂 ]

已往...最愛中型場~ 最愛中女(年夜波)技師~~
如今...專訪年夜場~隻按中式~~~
回復

金牌會員

無厘頭大熱場 + 不滿新美姿報告6506 作者:风云18171265739 帖子ID:106554 無厘頭,新美不錯
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

過來看看的