站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

兩間正骨鬼鼠經歷-part 2

2萬

超級版主

兩間正骨鬼鼠經歷-part 2

友x桑拿

果有前次鬼鼠經曆,以是帶佐1張$50,1張$100上房,按日式一開端按背先,當佢企係我前裏幫我推背時便常試摩吓條囡年夜肶,無格腳,格衫摩腰皆ok,到回身時我便拿50港紙比條囡,然後再按前裏,(果為之前係僧間試佐很多多少條囡皆唔勝利,主要比啲囡吋比得你攪便去正場做啦,你要攪便去第兩間啦),以是我皆係漸漸試.
開端按前裏時,我便叫佢按肚先,佢便坐係我格嚟按,我隻腳便不斷摩佢年夜肶 ,摩吓摩吓便伸腳佢件衫裏摩吓佢條腰,便再同佢講叫佢幫我出水,假如幫我出,便再比多啲小費佢,但佢唔肯,話最多比返個50蚊我,算啦,再按佐一陣,我左腳多多伸腳佢件衫係佢胸圍裏度摩吓摩吓,再同佢講,唔比我出水皆比我揸吓波啦,睹佢唔作聲便伸腳胸圍內揸佐一陣,睹佢皆好唔天然,睇嚟皆唔係專業機師,面知唔夠一陣便德律風城夠鍾,我起家時佢便比番50蚊我話無幫我出水以是比番我  ,我話唔使啦,下主要比我再揸,佢無作聲隻係個頭視往個天下,佢話唔使簽小費啦你比佐我得啦,但我話唔得再簽多30小費比佢,(果為同妻子親戚嚟,唔能夠唔簽小費以為咩事)跟往便多開我便收我出門心.  

事格一個月後再同妻子親朋再去,我天然叫番佢啦,最少有波揸啦,古次我一比便比$100先,佢皆係唔肯幫我出水,佢話本人連男伴侶皆已有過唔肯做僧啲家,我便算啦,我便計絕抽火揸波,佢便存心幫我按腳按足(果我波沒有離腳佢按唔到其他),到約剩下30分鐘度,佢坐係床尾,我叫佢坐番上嚟我揸唔到佢,佢唔肯,我便話錦我起家揸你啦,便坐起家,佢果為係床尾以是無得走,我便腩往佢再抓起佢件衫,睇吓佢對波,一睇pink lin 細乳頭,正便一心食降去,睹佢齊身硬曬有力,再視吓佢,嘩重裏白,我埋計絕食奶,再伸腳褲內摩吓佢啲毛毛,睹佢出曬火念摩啲佢便馬上抓住我話佢個度已比人拈過,唔好啦.嗰種好以第一次攪本人女友feel 實係正,然後便再裏揭裏嘴吓佢,忍唔住便再食奶,佢便放硬曬個身腩住我錫我裏,德律風城起隻好各自收拾整頓好衣服降鍾,臨走重嚟個goodbye kiss.

(幫你放D字, 等D兄弟睇得舒適D)

[ 本帖最初由 Bgor 於 2008-7-4 22:07 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

兩間正骨鬼鼠經歷-part 25218 作者:湿湿二 帖子ID:106529 正骨,鬼鼠,part不錯
回復

金牌會員

支持new161
回復