站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

南山區王x海x見聞

2萬

超級版主

北山區王x海x睹聞

一個有錢伴侶之前話帶我去北山區玩吓,昔日末於成止.
  食完正午飯坐佢車北上,吾使迫水車實係好舒適(我皆系跟佢衫尾咋..c兄吾好咋我形)
  昔日的目標天係美麗中華劈面華僑鄉的王x海x(一曲以為係交通樓樓劣等車果間黃x金x岸,去完先知吾係果間,呢間恰似系羅湖區,趁便問問有沒有c兄試過,可吾能夠引見吓?)
  過咗閉架車一曲背目標天進收,我以爲皆幾近,吾系有車便好吾便足lor!到咗門心覺察間家個招牌吾系好隱眼,無羅湖區d場果種五顏六色招牌,又吾睹門心有人系到等,仲有便系隻玻璃門系好深的茶色,完整睇吾到裡裏,好啦,參加系年夜堂好靜,有兩個著烏色套拆的女司理馬上號召我天,兩個皆幾下幾肥仲幾靚加,能夠老細選過.
  有錢伴侶兩話沒有道叫部少開咗兩間高朋房,好,我諗你話架,到房好靚,一張日式床,一床中式床,一張年夜堂果種沙收,有個32吋薄電視,仲有個衣櫃同夾萬仔,有一裏牆上有一隻好蔭蔽的門,推開以後系茅廁同埋一間能夠兩小我私家一齊玩的桑拿房連浴室.
  個伴侶便叫部少帶左d囡囡黎睇,量素皆幾好(各花各眼啦),到呢刻我仲已知免費(實系吾知死),兩小我私家選好囡囡以後各有各完工,囡囡效勞幾好,報完鐘先同我洗黑黑,以後洗本人,兩小我私家系浴室玩咗皆幾耐,以後上年夜床玩,曆程皆系果d,用心同我帶戰衣,再食一輪,以後坐上黎搖,搖完到我著力,以後睇個背我睇一輪,最初正裏比武,成果系車住個輪的狀況吓終局.
  至後囡囡又同我洗番坤淨,出黎便抱住瞓到夠鐘,時期固然腳多多同問吓間場有乜家玩啦,本來個場得兩種房,天下系vip房,房時覺察約莫30間啦,一樓系壹般房,細很多多少,得一張日式床同一個視,免費便vip房398,壹般房198,囡囡小費200(腳做仔),開big便600.玩一主要成千,好貴.幸虧昔日吾使我俾.
  臨走至去戚息年夜廳睇吓,好靚好靜,硬件靚過太x洋,王x假期,火刀,根本上果場系好靚好奢華同埋.....好貴.
  睹識過便算,吾會再去(除非個有錢伴侶叫啦!)
  陳述寫得吾好,c兄睇完吾好咋型..多開支看!

多開師兄奢華陳述減你16分小费

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-6-23 06:49 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!南山區王x海x見聞8278 作者:狂风974 帖子ID:106512 南山
回復