站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

搭中旅車上長安

2萬

超級版主

拆中旅車上少安

睹到很多多少c hing 出左陳述,但已有人試下咁樣上,以是本人做下愚仔,覓日咁樣拆上去試下~~~試完以後,皆係唔倡議c hing 咁樣上去...

記得bbcc ching 話有車正在太子上,於是09:50 抵達,不外本來唔係曲車上,皆係要上皇崗再轉車,架車10:05開止,連過閉十一面便到皇崗,但係去到皇崗何處是沒有會馬上有車的,要等!!! 等左半個鐘.....

11:30 上到架小巴,本來又唔係呢架車上, 車到去無幾近的車場,轉左年夜巴,睇睇年夜車鐘,曾經係11:45

上到去少安皆幾快,12:30 已抵達,不外停正在少安旅店,睹列位c hing 皆係正在金三角降,我城下仔,唔知標的目的,咁便挨的去 金記啦~~~ 皆好快沿途皆睹到個金三角標誌~ 好快便到, 俾左 10蚊人仔。

去到門心,俾女圍,問我要做咩,正在電梯心,同部少講浪漫式啦~~咁便上四樓...

上到去,一如列位c hing 描述,部少再簡介完下,無幾耐便有兩個mm 去, 很年輕的,我選瞭一位單眼皮小女mm,果為她的笑臉苦一面。

曆程沒有知如何描述瞭,列位年夜年夜已描述到夠瞭,隻是古次是第一次小弟有mm為我侍浴,借試瞭火中x, 不外隻是面到即行(能夠本人是一個被動的人,而mm 也太年青瞭,她是湖北人,19歲)

完成後, 肚饑mm 幫我叫瞭我念食的揚州炒飯(免費的),本來她要我食完正在能夠分開,我快快食完,過瞭非常鐘,她才收到電梯心分開。

分開的時分適值又傾盤年夜雨,我又出帶乳具,一位保安幫我担遮,借跟我叫瞭一架車回旅店....中瞭圈途,要給15仔.....哎....

去到旅店有一間航空中間等車到,本來要15:30才有車回港,又要等.....

車到,50分鐘回皇崗,本來又要停正在誰人泊車場,要止回關隘 (沒有近,5分鐘到)

過閉...上車, 又要等人齊...有人降灣仔, 有人降太子, 我便降太子, 假如從少安到太子計, 要2小時5分鐘...

我借已試足浴, 下次皆係跟番羅黑c hing 的錦囊上去瞭~

[ 本帖最初由 sinnid 於 2008-7-16 13:24 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復