站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

鄉下佬上CA(完全版)

2萬

超級版主

城下佬上CA(完整版)

禮拜一早搜集好 Robert Ching的資訊,
禮拜兩早上吃過早飯便動身,
羅湖過安檢搞左成10分鐘,已11:30am,
各 Ching話車站又要安檢,以是飛跑去,幸虧人龍沒有少才上到11:45am的車,
一切逆暢12:40pm到金三角, 跟據材料好快找到XX會,

女司理一輪咀講出壹切效勞及$,
道渾去意要正足,皆無裏烏 有禮帶上3樓,
走廊好烏隻不竭聽到有人聲問好 ,

房後部少立刻到 ,本來靚女要減$8,
闡明輪牌ok能夠,
很快技C到, 芳華樣ok呀,
最主要她兩個排球正在那性感工衣烘托下實是殺死人,小炮立刻有反響,
Part 1 硬足70% ,
靚女固然手藝較好啦,但仍可承受到的!
Part 1 壹切指定行動皆做整, 到按炮那部最舒適 ,
完 Part 1 後固然減鐘啦,
Part 2 玩到更放, 上山下海, 搞到佢江翻海倒,

佢借自動帶我腳指有步韻 天衝擊佢,
搞到我腳也快揪根呀,佢隻腳也很閑的效勞我小炮,
看似她比我更Hi的,最初她更推低工衣把波波沒有由我道能否 間接收上我裏,
經曆看出她也快到飛騰啦,
正在互動狀況下沒有到5min年夜傢皆一起收回,我隻腳掌已齊幹,
小戚時看到她裏上黑裡帶白很靚,又有女友灰 ,
光陰飛逝到鐘交$150她以很高興!
她有叫我幫佢購月餅($88),但我無要她也無裏烏 .
小戚一會便再動身!
十分合意上半部的經歷,並多開各Ching的指引!

喂!一篇咁鹹幹陳述面解唔減佢分
師兄我減比你15分

上半部年夜戰後有面饑意啦 ,
一兜友貢進來年夜街睇下有冇好家食,
趁便念去王苦睇下情況,
年夜街看似無食市,

照 Robert Ching 輿圖去找王苦,
誰沒有知止左30 min 皆找沒有到 ,
為怕錯過下一場隻好走回XX會啦!

上半部玩得太狂恰似無推拿過,
以是試下中醫($148,105min),
兩樓灑店房,一張中及泰式床,自力洗腳房及蒸房,

可兩人一起蒸,但裝備較殘,
先洗死後等技C的,
尾個走左隻恐龍去. ,
嚇到炮皆「硬」 ,
隻好「硬」住心腸請走,
技C皆好有禮道打攪立刻走 ,
很快第兩個去,
脫低胸火腳拆比正足技C樣較好
但心心有肉,便ok事情啦!

中醫按=推油+hj
齊程是光豬的 (客人),
技C按得十分好 ,有講有笑,
惟獨 Part 2 是床尾機短互動以是沒有道啦 ,
沒有要強者所易, 快快收炮瞭事!

中醫按也沒有錯,最主要bg可否選到cup of tea 啦!
完成當天使命,
飛去坐車回禍田(40min)轉天車經降馬洲回HK !

古次路程好滿意
但獨短上心已吃足!
刀教各 Ching 金三角四周有可好家食啊(KFC沒有要)!
多開指教

[ 本帖最初由 bighead44 於 2008-8-8 14:48 編纂 ]
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復