站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

DL TV桑拿記

2萬

超級版主

DL TV桑拿記

正在本forum材料彙集多時,上禮拜六末於決議動身去---DL嘅TV桑拿。
早上正在貿易鄉樓下揾去DL專車,閘前像師兄道要列隊照x光機,幸虧那日人少不消兩分鐘便查抄完,然後再去4號車站拆11:30a.m.班車。睹車上有單拖男仕也有三五感羣嘅狼隊,過後才知七師兄也正在此中。

約莫1小時車程末到DL,依Robert錦囊好快便找到TV桑拿。正在樓下挨德律風給主任留房,主任回復要喺斷絕旅店年夜堂等10分鐘才可上去 (唔通若我間接上去能夠當walkin,主任便冇訂房提成),給她面著數信賴等會有益處。末於可上去,主任24-25歲好young & sweet,芳華可兒也可卓得過。吹火瞭一會,主任問我要邊類MM,固然係:波年夜走肥芳華無敵!果為我喺當日第一個客人,主任話俾間高朋奢華房給我,也引見幾個靚效勞又好嘅女女給我。本來間房好年夜,內裏有自力幹桑拿房、火床、有彈彈球,也有我念試好耐嘅悲悲椅!

選妃曆程:
Round1先去3個400級數,此中有個幾好啱我咀形;本人心多要睇多轉,Round2又去3個,此中有個波年夜年夜比第一輪更好。Round3要主任給500級數睇下,本來隻喺高峻,身體&模樣唔及得400那些好,最初選瞭round2誰人波年夜年夜嘅小妹。

效勞簡介取曆程:
Part 1 –
蒸幹桑拿、火床擦背、BM & BJ
MM好降力去BM,坐上去揭遠滑動,更用鮑魚主力背JJ擦去,小J好面走水!先叫停去個BJ,再企坐正在火床邊做瞭第一次。
Part 2 –
齊DG式效勞,最出格的項目是IF PDD,好彩那晨去過厠所,否則弄到MM一咀皆喺………太剌激啦!做完每一項目,MM皆講一講該項目咩家名 &問好唔好或合意唔合意。效勞做完,MM將個plasma TV轉去3仔臺,係你做松猛烈活動時TV裏繪裏也一樣做松,好有feel。以後MM問要唔要試下那張悲悲椅,我話如何弄法?正在她率領下我坐上去,MM把我單腿翻開托下,佢跟腳琴上去坐下,去個女上男下,MM好勤奮天上高低下UN又轉圈,本人正在不克不及對抗下給操著!幾分鐘後叫停,果為年夜腿給弄得好痛,好面推傷年夜脾根。以後,再去玩本人能夠掌握嘅彈彈球,有咗彈力能夠沈鬆面,抽收一下MM嘅波又彈跳一下,好好玩似拍AV片一樣。最初回床做番傳統活動………以上幾百字省略瞭。活動終了,最初抱著小妹道瞭一會。

考語:
- 待浴後MM問準才起鐘做DG效勞,VG!
- 房間好奢華,有自力幹桑拿房、火床房、毛巾櫃、plasma TV,有齊各活動東西,惋惜冇白繩或鋼架玩空飛!
- 悲悲椅唔喺念像中咁好玩,好易弄傷,能夠本人第一次玩已能取MM共同
- 喺DG效勞前,MM幫我剪足甲 (好冇謂,仲以為準備做青蜓面火!)
- 支400+198比同類SN雖下瞭面,但有咁嘅hardware& 效勞算喺超值

kkbbq:多開DL出征陳述比謙分20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-14 20:39 編纂 ]
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

前排支持下
回復