站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

新人報到 - 福田 +羊成

2萬

超級版主

新人報到 - 禍田 +羊成

列位ching好,古次係小弟第一次出post~ 請多多包羅!!!

小弟一背獨去獨往,係噴鼻港皆玩左十幾年,由念書期間膽細細上馬腩,出黎做家禁鐘仔,新興飛機餐至天池出套餐,間唔中皆過吓年夜海,沒有知幾識享用,睇住噴鼻港sn日漸式微,而傢d場玩到分兩parts (c9 + bg) [小弟唔鐘意,能夠其他ching受降], 上裏便月做月年夜,有曬規毛同service,bg又後死,實係唔救都城唔得!!!

遠日睇睹唔小ching d post,非常贊成先輩(列位版主)所講 - 捉鼠之興趣,
小弟正在此同列位ching分享一下~

小弟一背皆係捉鼠敢死隊,成日四周捉鼠,覓日O運終結,末於忍無可忍,上去一試骨運!!!古次遠遠天去禍田北路 +羊成

各ching唔好搞錯,唔係田貝果間,昵間年夜很多多少,一去,先做一個年夜堂項目(假如dup骨係收既)-鬆腿: 齊程無麥出格,十分端莊, 無謂多講~跟住上房!

自問一背受力,古次做個泰式, 果為工夫唔早,成十面幾,有很多多少凶房,我同侍仔發言怕嘈怕涷,簡左間最最暗既房, bg一黎便係苦笑,我話有麥可笑,佢話我好靚仔,昔日有運轉,我話唔係掛! 我心諗係我該當有運轉至實!!!

bg約莫廿幾歲 ,吸腳波 ,樣有80分,睹仁睹智,湖北妹,按身按得好好,齊程有講有笑,曲至一個行動,將話題帶到飛騰.........

話道泰式有一招[反身伸蝦米],便係扒係到將兩腿分隔再背上伸至你背脊,易度3.8,曲迫郭粗粗,我馬上扮唔掂,講笑話驚小弟弟會爆,佢居然話 睇你無苦渣,一陣查抄下!

嘩~苦激 !公然年夜行動以後,佢伸腳褲慰勞小弟弟,仲自動坐個黎,垂頭問我舒唔舒適,我話我摸住你會舒適d, 佢無作聲,笑瞭一笑,跟住到我反擊啦~

伸腳工衣一揸,公然吸腳波,跟住解埋條烏bra帶,係敢禁掣 !!!佢皆無對抗,連續左幾分鐘,lin皆硬哂! 正念推下3睇下係咪pink lin, 佢馬上叫停,話會有侍仔顛末,睹到會好年夜獲! 又係既,話哂皆係正骨場,同埋要瞅及女女甯靜,算啦 ~跟住又忍唔住揸佢個pat,嘩~兩個字 - 堅固! 再隔住褲係禁捽,佢末於忍唔住s左一聲,我再叫佢背背住我,裏背門心,我伸腳褲內隔住底褲再捽,實在唔係幾便腳,不外呢刻麥皆係假,總之便要捽到佢慶啦!!!

佢係敢禁住我隻腳,但便無話唔好,末於唔駛廿秒,成褲幹哂!!!

我話唔美意思,整幹左你條褲,佢居然又有我意念沒有到既謎底! 佢話:唔松要啦,我皆好舒適,一陣做完你我去換個條底褲!

嘩!凶猛!幾乎一絕!不能不服氣居然係正骨場有女女帶spare底褲,勁!

值得一讚係唔係床尾機!最初俾佢ko左,呢張毛伯伯俾得好舒適~

齊程15x + 100 = 25x ~ 爽!

P.S. ching唔好問我bg no. ,唔係我無私,果為我皆念列位ching尋覓捉鼠之興趣!
揭士 - (X
jojo :處男陳述面皆要support.況且仲寫得咁好.減你小小分以做鼓舞   

[ 本帖最初由 jojojo0522 於 2008-8-26 13:38 編纂 ]
回復

金牌會員

新人報到 - 福田 +羊成1693 作者:123457210 帖子ID:106385 新人,福田,羊成不錯
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!新人報到 - 福田 +羊成8857 作者:寒郁轩良 帖子ID:106385 新人,福田,羊成
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復