站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

黃金海岸 - 過夜篇

2萬

超級版主

黃金海岸 - 留宿篇

我皆去左成為黃金兵士喇,尾先羅死、年夜象版主及側兄。

由於禮拜一很閑,下戰書蛇唔到上去,隻幸虧早晨才可起止,20:00正在羅湖坐車上少安,古次隻可走兩場,仲係要留降少安留宿。

籌算有兩個方案:
1.去龍城市做正足,然後過黃金做正足留宿。
2.正在黃金做正足+正足留宿。

正在車上挨電比主任,按錦囊序次留牌,到第3個末於OK。
籌算降車食D家,同主任講我21:30到,借BOOK定另一囡囡做浪漫式。

正在傢城雞食套餐,然後挨的過黃金,準21:30到,面知去到主任話幫我留左21:00,睹我20分鐘出有呈現,給瞭其別人瞭,惋惜。

她幫我再挑一個,當房很多多少客,擺設我正在四樓角位,囡囡是四川人,身體均勻啦,皆OK架,正足皆能夠,頭鐘皆有按肚子及小弟弟,咪減鐘諗住玩埋下半部門,面知皆係一般,隻有她攪我,我出有得借腳,隻能夠碰下波皮咁高低,不外佢按雀皆好舒適。

主任等我降鐘,一齊到年夜堂埋單,睹我出有贈卷,即刻同前臺連下一場先埋單,正足房本來便正在天下,她道幫我留左間年夜房,跟住去到借正在渾淨中,隻好去另一個比力細的房間,然後問我能否玩浪漫,借是減演奏那一種,佢當時才算我面誰人適值沒有便利,又幫我擺設左另一個,我隻好疑她啦,仲給我兩張贈卷,當真識做。

出去的技師皆唔錯,果為很多多少兄弟皆話呢講最著名是黃金豬,我本人除衫去洗沐,好出有動作,我已以爲奇異,一路洗沐睹好挨德律風,沒有是吧,偷雞咁早報鐘,跟住仲出埋房裏面,我去看看,睹到她同主住正在裏面唔知講什麼,沒有暫返來問我能否做浪漫式,她道能否改玩中式,我問她有什麼成績,本來她是剛去培訓完,沒有念做浪漫式。

主任皆奪目,挨德律風問我仲有無成績,我隻好同主任講我沒有合意呢條女,要供換別的一個,實在主任皆知什麼事啦,我睹條女唔念做,幫下佢唔駛獎款啦,面知本來是一個毛病的開端。

換左一個豬豬天的出去,心念好又一餐唔好又一餐,唔彈佢啦,呢次主任一出房便報鐘喇,跟住一齊洗沐,一兩下波推。

好快出番去上床,佢沖一沖皆出去瞭,問我食唔食西瓜,我答複沒有食瞭,她沒有虛心本人正在食,咁皆得?仲一邊食一邊將D西瓜核吐正在天上,吹脹。

末於做效勞喇,背部什麼遨遊,出有毒龍鑽啊!到前裏愈加那西,用波推兩下便一路用腳推,條友沖時沒有時吐心火降天上,皆唔知什麼文明?我終極忍無可忍,唔係咁快出家,而係話佢唔衛死,她皆同我SAY SORRY,影響表情,仲問我開唔開年夜,我答複出愛好,一路推,閉上眼睛諗其他靚女,末於完成使命,洗沐、埋單,返來訓覺。

仲有一段小插直,訓覺訓到四面幾,忽然停電,三數分鐘後回復壹般。

總括去道能夠個場太旺,好挨唔夠分,龍城市愈加係啦。仍然已用
到錦囊中之囡囡,期望下一次有時機啦...
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

支持new161
回復