站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

DLTV 桑拿遊

2萬

超級版主

DLTV 桑拿遊

本人做咗CD-ROM咁耐,係咁多位師兄睹識同陳述下,昔日皆教下列位寫吓陳述,寫得唔好萬萬咪"小"我。

本人實在響年夜陸事情皆十多年,亦皆去過唔少桑拿,祇不外我唔識鍵盤挨中筆墨,要用腳寫板漸漸寫,以是曆來無響任何處所出過陳述。閒話小道,果為咗師兄話DLTV好玩,於是今天(19/8)一上班即刻開車去,由於從已去過TV桑拿,唔知響邊處,惟有靠車上GPS導航領路,面知咁易便揾到,泊底架車然後去實工夫醫下個肚,
上到去TV桑拿才19:30分,咁啱古早有CAT SHOW表示,能夠即場揀女,實好彩。(註:個主任話每壹個星期禮拜
2、三城市止SHOW,不外唔知幾時完) 由於個SHOW要20:30才開端,惟有同個主任吹吹火,瞭解下免費詳情,效勞員剛把果盤收去,我做為客人皆已食,小喇叭個主任仲快過我係咁食哂D西瓜,心唸....同你皆係第一次識啫,皆唔好扮到咁生,D嘢食能夠一齊分?
末於比及開SHOW工夫,響嘈到死嘅音樂下D女開端上臺騷姿弄腰,D女實係燕肥環肥下矮乜皆有,由於頂唔住D咁嘈音樂,以是睇咗三個ROUND便揀咗條女房,面知咁便HIGH嘢.........

主任其時引見臺上D女有個商標,2字開首或3位數字免費400,8字開首免費600,遺忘咗500係乜號碼開首,咁我便揀咗個3位數但唔係2字開首嘅mm仔,當個主任帶我去房間時佢皆已有講我揀嘅mm仔有乜成績,好快個mm仔亦到房,跟住巡例問你要飲D乜?對鞋要唔要擦?我便話乜皆唔駛,咁開端正題。
mm仔為我脫鞋、脫衣,然後放衣櫃內。mm仔亦好快脫過渾光,唔.....皮膚黑黑滑滑.....個波皆OK......個奶頭白帶PINK......跟住我便瞓上張火床,mm仔便用毛巾包停止幫我齊身刷老泥,前前後後,上高低下,力火係好D,不外女子刷背我響年夜陸咁耐皆係第一次,刷完老泥,跟住便開端BM,mm仔響我個身上滑去滑去,然後用兩條腿夾住我隻雀,上高低下係咁磨,磨多幾下好沒有多走水,即刻叫mm仔停下,跟住改用BJ,唔.....隻雀響佢心內吮下吮下,行動有面死硬,並且mm仔嘅牙磨倒我隻雀小小,有D痛,皆係停下,以免受傷,以是無響火床爆醬。最初起家從頭用火沖一次,mm仔用毛巾幫我抹坤身上嘅火,我便響床上戚息下,等mm仔冲涼後出去,妺妹仔出去後,跟住便挨德律風去前臺起鐘,呢個時分我當堂挨個突,果為個mm仔報鐘時話本人無商標,乃"培訓死"一名。天啊!面解我會揀咗個"培訓死"上鐘,個他媽的主任面解唔話我聽呀?

當我聽完個mm仔話佢係培訓死後,我問佢面解已謙師便跑出去,佢話公司原來叫佢D培訓死出去充充局面,面知比我誤挨誤碰咁面到,能夠係個主任新去吧!既去之,則安之,何況個mm仔本人面,唔念損傷佢,咁我問佢您識唔識效勞,佢便話教多少便儘量用哂出去,跟住便開端將D護膚油塗勻齊身,然後用心露住D火磨去磨去,根本手藝很壹般,再去問我要唔要冰露,我話好,等我嘗嘗您D手藝,面知房前唔記得,唉....算啦,咁持續噴D消毒火響隻雀上,然後用心露住,一上一下,手藝亦係一般。跟住去招男上女下,又估唔至個mm仔上面鬼咁窄,正在衝插時期,個mm仔城市用舌頭恬我個乳頭,皆算OK,原來念叫響個年夜硬球上裏同佢玩下,佢又話已教,最初正在無法下爆醬完事。
完過後個mm仔皆識得幫我渾淨坤淨,戚息一會厥後我問佢幾時至會謙師掛牌,佢話仲要教多兩個星期閣下,再比老總試鐘無成績後才成。我問佢假如我一陣進來D主任問我您表示,我照曲講話,佢係咪會獎款,佢話最小獎500。聊多一陣曾經夠鐘,進來埋單時皆無人問我個mm仔效勞面樣?仲好,省事害個mm仔又大概佢曉得我個係培訓死,以是皆唔問。埋單198+400走人。

robertchan : 第一炮,一定要減你分。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-8-20 21:36 編纂 ]
回復

金牌會員

支持一下DLTV 桑拿遊881 作者:塔米酉 帖子ID:106370
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復