站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 瞭)

2萬

超級版主

中春迎月夜之"黃金檸檬茶飛機足" (已更新 PART 2 瞭)

個主題皆幾易大白, 睇下你便知呀!

睇開我report皆知遠排去親ca皆兩日一夜呀! 古次一樣啦! 例牌先去schedule先!

Schedule
迎月15:00 黃金檸檬茶飛機足
迎月19:00 西圓已劦Janice Man
中春00:30 黃金SN留宿

古次個Schedule簡樸左很多多少呀! 能夠中春節使一個獨傢衆人的我有小小降低啦!
無聊家唔講, 去片

迎月15:00 黃金檸檬茶飛機足
相約四位戰友2:00正在禍田新心岸等, 一齊包七人車上CA開party, 皆係兩百元會人即40" />" />" />" />" />" />, 有講有笑very good, 第一站隻有我同戰友一號去玩黃金upgarde母豬餐, 本人第一次去黃金母豬, 阿小琴實好呀! 房已每人比瞭兩十元coupon比我天即用, 即係upgarde飛天豬餐皆是60人仔! 勁! 再叫柸凍檸茶飲飲先! 正在腳上的錦囊無尚班, 隻好睇運啦! 去技師走睹芳華可笑容再減一把少少的曲髮, 固然支貨啦! 按頭按背皆好存心, 不外便有力, 而我皆無腳多多呀! 皆隻係方才兩日一夜的開端不消太慢, 按足皆係唔好提瞭, 到小panda瞭! 一路按小panda皆無咩反響, 突然佢停一停腳拿起我柸檸檬茶, 我借以為佢念飲, 誰沒有知佢倒左啖係腳到, 以後便用隻腳揸住我隻小panda, 我其時除瞭覺得一陣陣檸檬青噴鼻戰涼爽的覺得以外, 皆比唔到反響佢呀!

我問佢道: 連毛茶很苦呀!
佢道: 已閉是, 會死da! (我實係念死呀!)

能夠太特然瞭! 一門路panda皆仿佛半睡半醉的狀況呀! 跟住佢再減間液再挨小panda....... 到夠鐘皆出唔到呀h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />! 而我個戰友便走去我房睇女,
第一句便話:條女幾得呀!
我跟住一句便話:我出唔到呀!...........
走時本人走去埋單, 小費皆無比呀! 一次60元的黃金檸檬茶飛機足實係好好味呀!.........

來日诰日再挨降去, 果實的太乏瞭!

迎月19:00 西圓已劦Janice Man
前次有睇我report曉得, 什on K 的無囡囡的狀況係好不幸的呀! 以是古次一定要轉場, 戰友提意去西螺已劦, 找潭小環主任擬訂房先, 個然處所比什ON好很多多少, DJ一去便是一個model身型的美男, 裏上一面化裝品皆無, 但皆十分斑斓, 假如化左妝以後比Kelly Chan更靚呀! 果其時電視裡正在play好心月餅告白, 各戰友皆贊成那樣論面呀! 而那個靚DJ立場皆飛常密切呀! 下次皆要再找佢先得! 好講DJ講太多瞭! 皆睇囡囡的工夫, 那裡是止 2,6,8 的system呀! 同其他止 2,5,8 有小小唔同, 年夜傢去的話要留神, 小環主任帶女去時我方才出左去同DJ道心無睇到, 一返房便有一個蕭芽軒的女歌腳坐低瞭, 以後再去皆很多多少身體好好的囡囡呀! 個場女女實的好很多多少, 合理我集合目力眼光睇女的時分, 蕭芽軒的仆人同我發言交蕭芽軒比我, 他念找第兩個, 我其時皆唔能夠say no呀! 果為我隻腳已放左係佢個胸到, 沒法啦! 到最初隻有兩位選唔到, 唔理呀! 開端玩下唱下啦! 小環主任皆好勤奮不斷帶囡囡去比個兩位眼角下的戰友, 突然帶瞭一個Janice Man去! 其時齊場大呼, 很奇異到那個時分先有那些好家到去呀! 成果固然係留低啦! Janice玩得好放呀! 隻要你一止去佢身旁佢一定同你小DD挨個號召及咀下你呀! 最主要係身體比實的Janice Man好很多多少呀! 愈加是粉白色的呀! 齊早皆好好玩呀! 小環主任去同我天玩光豬梅, 好快年夜傢皆一件沒有留正在房內舞蹈瞭! 其時我愈加同Jancie一齊跳辣身舞呀! 其時小panda實係硬到皆唔知放係邊好呀! 而蕭芽軒便齊早皆不斷同我挨車輪, 挨到條利皆乏呀! 到十兩面便同此中幾位走左去黃金留宿, 下次一定要找Janice Man留宿先得呀!

中春00:30 黃金SN留宿
果前次去黃金SN睇過D囡囡皆好好呀! 不外便已玩過, 以是便抛卻左蕭芽軒同Jancie Man皆去那裡, 當早死意皆好好呀! 隻有十幾個囡囡能夠睇, 不外皆有很多多少身體好的, 最初找瞭一個400的部我! 假如找主任訂房留宿是$98, 有自力A/C, 無蚊比樓下的房好好好很多多少呀! service item便比其他皆小很多多少, 假如列位師兄係要玩service的話, 那個處所便唔好念瞭, 不外留宿便好好呀!

總結:
古次又有新K場瞭! 實係好正, 該當最小城市去多一兩次!

年夜傢中春歡愉呀!

版主能否我寫得唔好印以無分減呀 ?  

[ 本帖最初由 pandahui 於 2008-9-15 11:21 編纂 ]
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 瞭)3001 作者:胡胡胡美丽_ss 帖子ID:106341 中秋,月夜,黃金,檸檬,飛機不錯
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 瞭)8720 作者:雨荷424 帖子ID:106341 中秋,月夜,黃金,檸檬,飛機不錯
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復