站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

DL24小時遊

2萬

超級版主

DL24小時遊

禮拜5有日假,便籌算又上DL玩2日1夜,諗著call之前個可樂樽做call鐘睇下有沒有更進階既效勞

禮拜4早下班去坐車,8:30到左DL,便係斷絕既西餐廳等囡囡,唔駛15分鐘到,著到成個滑板仔鬆身衫中性LOOK咁,同佢係TV止show時3面式個可樂樽完整2件事   ,不外佢便好鬼多家講,實係當我係伴侶咁食飯吹火,仲引見左本來TV有幾樣新家
***(告白工夫)***
1)閒日逐日既下戰書3-5,有個happyhour下戰書版,簡樸講便係年夜廳佈置到恰似下班去happyhour既bar場景,局部囡囡城市正在場,年夜傢便恰似happyhour咁去溝下囡咁,仲有套新工衣共同 (係馬甲,但係得1個size以是很多多少人試著皆好唔稱身),溝到便房,實在便即係齊場睇曬選囡,不外新意義唔係金魚缸、catwalk而係bar既場景,恰似話有小食,不外酒火便該當隻會有汽火 ,而囡囡果2個鐘便係坐出黎唔能夠係戚息室鬥田主、睇電視、覺皆幾慘
2)禮拜5(曾經舉辦),有「唐伯虎面春噴鼻」既舉動,約莫係咁d選好之類,估中左能夠免房費以至囡費之類,主任話會再舉辦
3)消防check左係無成績(不外我睹有d小工程做松同有一多量滅水筒係後樓梯)
4)catwalk個臺改左傳統既單裏臺,好快會再舉辦 (又會有另一套工衣共同)
5)新招左批囡囡,有1個係好正wor,仲有舊既係會再培訓參加新招(第一堂教左按肚子)
6)黎左幾個新主任,皆幾好樣,有1個仲係會講英文、日文
7)老細出糧要囡囡食世紀浴足既現金卷,固然唔多(恰似話1個月300,佢天本人去做facial皆用到),但早d能夠會要埋囡囡sell
8)諗著出多幾套工衣,玩cosplay,不外2套300,又唔靚,囡囡牙痛咁聲
做咁多家既本果係由於四周會有間超年夜既club,主挨disco、演出、喝酒,念食埋個勢做旺佢

食左成3個鐘到11面幾,皆吹火得幾happy,佢告假係果為例假(前次我係佢例假以後既第1個客,幾日無做過家出格有feel,仲約我下個禮拜又做佢第1個客 ),同傾起佢天年夜部分皆賺多過我,亦皆很多多少好快會有人包起,以是流得率皆好下、仲8左很多多少囡囡既特性同長短我聽,不外實係記唔到咁多家,以後便隻係承受左佢其他擺設既家,囡囡上到去便本人選,不外便係好左家選左個超等iso效勞既木頭公仔,完整無feel隻出到1家
拆檔戚息 + 諗下來日诰日既路程,第2晨起家曾經10:00睹到范巧好像沈巨匠講年夜插火,無曬心計心情便hea到成12面鐘先出門心,俾我睹到傳道中講過好鬼熱忱既易主任,有拖腳又問候,索過曬壹切囡囡  ,仲帶我觀光新拆建既bar同舞臺、引見新舉動,不外我皆無意聽一曲視佢,佢皆好識得lum人,叫我等埋佢天個show俾d定見,不外曾經有方案便皆係走人
出黎食d家便1:00幾,係四周止下不外好q熱,皆係快步止去玫瑰,d囡囡開端場不外很多多少壯妞   ,不外抱著一試「正足」場,批注一定要走肥年輕,主任話「咁咪無波」,無波皆好過 ,不外佢皆實係當真用對講機同我搵幾個no,得1個係度黎,同實係無波不外樣幾雜咁足少少咁,減上被主任嚇隻此1個,便叫佢埋位,根本皆係咁高低,尾鐘正浴足,最初1分鐘先進犯小弟弟,減鐘便俾抱抱不外變左電視妹同很多多少其他家講,隔褲進犯唔夠喉問價,面皆唔肯,不外皆一曲持續隔褲按,問減第3個鐘批注唔晉級在理由減鐘,最初毛主席話事,不外腳法幼老要捉著佢隻腳黎指點,皆叫出左不外唔算逆暢,本來做左2個禮拜無乜降空經曆(不外皆有幾個隔褲按已出既joseph伴侶),不外埋單一共150+100實係貴
行道間得知,玫瑰囡囡1日當值12小時,減上早晨極旺很多多少時會ot,完整係非人糊口,上鐘皆唔少1日最少6-7個,但分紅減鐘比尾鐘下很多(14 / 20),以是減鐘才會有進犯惹人減鐘,不外很多多少年夜陸人尾鐘已脫手又唔減鐘
走時睹到又會有show,該當是齊套的catwalk
跟腳止返去5:45坐年夜巴,條路好塞成7:30先到站~~~

jojo:出色陳述. 減你小小分以示鼓舞~

[ 本帖最初由 jojojo0522 於 2008-10-13 13:40 編纂 ]
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復