站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

雅頓新場巡禮

2萬

超級版主

俗頓新場巡禮

應年夜象兄要供~又睹呢排比力少羅湖場引見~
決議系度出番個俗頓新場巡禮~

俗頓系國貿站~一出站系海燕果度止去便係~
系海聯會館樓上~
唔洗5分鐘便到~好便利~
一上到去曾經聽到好高聲o既歡送惠臨~
到浴堂個locker便恰似睹倒伴侶苦勁可笑容苦號召你~
呢一刻個覺得曾經好好~

沖完涼先系年夜廳度按下足~
名為按足~真情係探停下軍情趁便睇下有咩囡囡~
年夜堂約有廿另張椅閣下~
據年夜堂鬆腿妹講~俗頓新拆建3個月~
本名叫港皆~而傢連個招牌皆已改~
列位師兄去到唔好以為去錯處所~
按足時期睹d囡囡止黎止去~均勻量素實係唔錯~
按完足便有個男部少止過黎問係咪伴侶引見黎~
我話係~仲將頭先按足囡囡講o既家同佢講番~
佢馬上話我公然有備而黎~hehe~
佢話年夜傢漢子最大白我天心思~
馬上問我念要咩範例o既囡囡~
佢話出黎玩不過供高興~梗要揀個巖心火ge~
唔同師兄有唔同需供~唔代表被彈囡囡唔好~
以是便先同我天揀左先興時彈鐘~
講得好! 於是我便話要個腳勢好ge~
佢於是話#號啦~包你合意~

唔講唔知~個場d房支得好埋~
坐系度按足o既時分皆諗松d房系邊樹~
最初本來係推開一塊廉~
哦~本來d房系曬裡裏~實係唔講唔知~
列位師兄去到時無妨搵下先~

到房等左陣個囡囡便到~
唔記得係四川定湖北人啦~
先黎part 1~腳勢實係頂瓜~值90分~!
拍得住正骨場~傾降先知本來之前系東圓夏威夷度做~
佢連d年夜行動皆幫我做埋~
又拎西瓜皮幫我擦背&用熱鹽包敷背~好舒適~
part 2~佢話先幫我rpp~再推前烈線~最初先r雀~
佢rpp ge腳勢我皆夠膽講係我逢過o既頭3位~
腳勢好溫順好有節拍~rr下又會掃下袋底&jj~
再系你背上挨轉~搞到我成小我私家挨曬震叫佢停腳~
佢問我係咪唔舒適~我話太舒適忍唔住~
佢話隻要我聽話有排我受
拎左個熱雞蛋黎碌我jj~我話太熱唔洗啦~

以後回身按前烈&rjj~好出格天佢查左d油系隻足度~
用對足夾住我jj黎高低磨~從前已試過~
以後便坐埋黎攬住我幫我挨~
高低無隔腳~最初少江七號勝利降空~!
出完家佢皆無懶懶閒~持續幫我按埋腰背&頭先走人~
賣單RMB$208+ RMB$20按足-RMB$50 coupon=RMB$178

總結:而傢恰似無左$50 coupon得番$30 coupon
   別的做港式係收2個年夜堂項目架~d按足妹有d皆唔錯tim~
   唯一好中不敷o既係浴室洗沐個花灑水力恰似唔係好夠~
   恰似沖凍火涼苦~
   不外團體而行實係唔錯~所在系正個會館樓上~
   又唔係系年夜街~覺得甯靜很多多少~
   列位師兄無妨一試~
  (挨得好辛勞~記得減多d分俾我 )

Robertchan : 統共 1983 個字元,每 100 字元有 1 分,賣年夜飽整夠齊頭比你。
kkbbq:睇完篇陳述己比超版爬左頭 減左分 但答允過你一定要減減多10分

[ 本帖最初由 deaddg 於 2008-10-13 23:36 編纂 ]
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

多謝你分享
回復