站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

粥店+小加

2萬

超級版主

粥店+小減

好久皆出出過陳述瞭,一去果為一路皆按正骨,以是皆唔知寫咩好
兩去隻山君看到真一真,怕佢知到有呢個網便年夜獲瞭
昔日果為工事上左深圳,立即去放鬆下先啦

第一站6:00閣下去到粥店,一門心覺得仿佛細場一間
其間聽到前臺正在接德律風,本來那裡有許多人訂房的
到效勞臺道要vip房,恰好有房以是唔使等,實好彩
顛末年夜堂看到皆多少人正在按足,有男有女,
一路跟住部少上2樓,佢便一路引見免費
到房叫去個是但
本人先洗沐,叫佢擺設囡囡非常鐘後到
個部少皆幾好規矩的
囡囡到~嘩~ 假如呢條女正在cp/ca做,一定能夠有唔錯的支出
一開端囡囡便問我會可提早下鍾,假如要請早面跟她道
本來假如客人要早走而出提早告訴
不論是可客人要供,囡囡一律要獎的
(小我私家以爲那劃定實的沒有年夜開理)
先做壹般推拿,用小我私家覺得去道
隻能道不外沒有得(能夠本人按得正骨多,要供下啦)
其間用鹽.熱石袋擦背,皆幾好玩
到戲肉,囡囡主動背背我,借要我幫手飛bar,
固然願意為佢效勞啦,從前面使出單龍爭珠
固然唔算好年夜,cup腳,幾好彈性.
以後相互攻防,本念用一陽指打擊
惋惜隻能過門而不克不及
攻守其間囡囡皆算佩開,又會減上誘人魔音
最初完成第一站的動作
團體去道除左舊d其他皆唔錯

第兩站8:30到小減
由於自7月1日小減已由明陽老闆收受接管
易名為+"陽"鄉,齊場從頭拆建
以是好新,齊場的距離便冇咩唔同
果為是按正骨,以是冇咩好講
隻道一下其他小講動靜
果為正在小+有老相好,以是八到唔少家,
1.上月果為教師為囡囡同新司理吵年夜獲,舊囡囡年夜部分皆走曬,如今年夜多皆是新人去的
2.4樓正正在改建做vip房,往後能否會改一國兩造便唔知啦
3.如今齊場改用電腦,以是冇左相看瞭,而技師上鐘要先正在5樓拍卡與一張電腦的上鐘單,降鐘又要跑回5樓拍卡,
假如超越十五分鐘便會當客人減鐘的,我試過德律風冇響,好彩問一下,唔係又要按多一個鐘瞭.以是要留神.
4.聽囡囡道局部工程竣工後會減價,減多少便唔知,話老闆念把個場做高級d喎(皆唔知咩原理,貴=高級)
5.如今正正在從頭拆建房間,電視齊換lcd,算幾好.
6.如今小+已出有廚房,叫家食要單到旅店哪邊的廚房,我試過叫碟幹炒牛河,要成30分鐘,又耐,又唔好食,念叫家食的師兄最好故意理准備啦
假如有師兄念去試場,最好便唔好白天去,果為會好吵,7:00pm後工人支左工便唔會吵瞭.

[ 本帖最初由 hkhung 於 2008-11-12 02:37 編纂 ]
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復