站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

大佬谷氣細佬谷住... 要系到發--->貼

2萬

超級版主

年夜佬谷氣細佬谷住... 要系到收--->揭

Part I (年夜佬谷氣)
以下是小弟切身經歷, 事本小弟拿住一年夜"春"貨辦, 下戰書四面閣下, 止過梅林, 睹到個間聽聞有東莞式玩的桑拿,
諗住"掀"一下便走左上去, 一開lift門便睹到拆建兩字, 開初在理佢, 諗住1-2個鐘無所謂, 一房便好吾掂,
所d火侯火流曬出個房到, 寒氣機位污卒卒, 間房便有一陣小小的晦味, 張床舊 +毛巾又系污卒卒, 同條"歸公"講要換,
佢話很多多少客又拆建, 無別的房, 其時我便算0數, 歸正出去玩好小樣樣皆渾然壹體, 條"歸公"無耐便帶女泥,
我頂... 系一隻小熊貓去, 我講多一次, 隻系一隻, 仲要個樣似食開黑粉的款色, 條女已企定即彈, 跟腳條友
再帶三件去, 末於有一面面的東莞容貌, d女企定定以後佈號/回身再道籍貫, 惋惜無個得, 再彈. 同條"歸公"話睇多轉,
佢便話無女瞭, 我問房門心一曲有女止泥止去, 面會無=.=" 條"歸公"話上曬鐘瞭, 又話頭先d女好得好得... sell我兩sell,
其時我深深領會d坐法局議員成日話"強姦平易近意"系面解, 無法要瞭一個道話最高聲的 "她去自peiking". 以下簡稱PK女.

Part II (細佬谷住)
閉門佈鐘, 我又mark自已鐘
PK女: 好少睹你, 你第一次去?
我: 糸
PK女: 要沒有要跳下舞給你看
我: 好(心諗正喇)
15秒後跳完隻剩下bar&under
PK女: 巧杯巧ken
我: 出問(果為我迷惑松佢話自已定d舞, 我其時亦沒有曉得跳完=.=")
同我除一半衫, 別的自已除=.=" 所洗沐...
同我茶"反簡", 跟腳佢有佢沖我有我沖 =.="
半途摸佢 (沒有是抓波), 諗住伴養下感情
PK女: 上床先喇 (系order式=.=")
抹身, 本人抹=.="
上到床, 叫佢吹, 佢實系吹, 不外不敷一分鐘,
PK女: 你是否是剛做完愛呀, 吹沒有起去噢
我水皆泥, 好0念一拳鍋降佢到.
跟住回身, 佢用個咀jel齊身+body,
有獨龍轉,不外皆系十五秒(我信賴齊程佢最委曲皆系泥十五秒)
根本上完整好0"hing", 諗住small爆佢,
抓波又被隔腳, 又道抓波沒有準踫lin頭,
最初抛卻用腳抓波, 細佬不斷做家三分鐘閣下諗住換個之勢, 不斷由自可一停佢讓開除左我個套=.="
PK女: 嘩為什麼出出丫
其時好念出降龍拳+盧山降龍霸
曲到那一刻之前我一曲皆好gentle, 但實是忍吾住, 我喜beer條女, 一行沒有收, 衫走人, 齊程38分鐘, $500, 埋單途中,條"歸公"仲笑笑心問效勞怎麼? 我好惡好高聲苦問"獲得死", 到佢呆瞭一陣.

年夜傢吾好鬧我怕事, 我正在年夜陸搖搖欲墜八年, 人活路沒有生的處所, 總有欠好的經驗, 第一次去泥個場, 多一事沒有如小一事, 原來d辦要收去第兩到, 細佬谷住好吾掂, 立刻去港源波推兩佰搞掂, 一句講曬, 泥間PK場拆建皆無用, 早晚摺.
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

路過,支持一下啦