站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

~澳門威尼斯賭場流鶯與打令浴室各一Q

2萬

超級版主

~澳門威僧斯賭場流鶯取挨令浴室各一Q

伴侶話念去澳門賭下錢...我對賭便實係一D愛好皆冇既...志正在去果邊享用下D好家~
等個老友出工去到疑德曾經11面幾...坐一個鐘船去到澳門..出閉便飛的去威僧斯
去到威僧斯伴侶便開端佢最愛既年夜細...果為佢剩係識年夜細囉...
我本人身上既錢隻係留番黎同囡囡高興用的..銀包裏隻有3200$
以是我便去左睇演出...威僧斯演出既處所同金沙唔一樣..金沙任睇唔嬲..威僧斯便有2塊佈遮住
得條LA仔能夠視到極少去...去睇既話..我諗起碼皆要消耗杯家飲..我唔知會唔會好貴..以是冇去
個臺便得一個鬼婆係到唱歌...佢仲會走降黎同D客人互動下TIM啵~
成早係威僧斯便本人係到便圍止下...視下D蜜斯....

OK...伴侶末於皆賭完...曾經係4面鐘既事...開端偷襲囡囡...
我坐左成早皆冇女仔過黎撩我...但同佢天互視幾眼...佢以爲你故意思既話
便會問你去沒有去...我問下佢幾錢...佢話600$...個女仔相頭身體皆唔錯...
但黎得澳門便要件好D既...實係睹到一個好巖心火既...去問下佢幾錢..皆係600...OK
囡囡問我係咪上旅店房...我問佢話..我冇咁多錢...佢便嗯一聲~

成個曆程便恰似去旺角叫雞一樣...但便靚很多多少身體更令到我長遠一明~
鍚LIN...演奏...我便係咁瞭佢上面..但便唔太話有火...以是冇乜心計心情瞭降去..
跟住便曲...一個招式玩到尾...搞掂..支皮..600$....我念寫得死動D..但曆程便實係好泛味..SO SORRY~

搞掂以後同伴侶去食家...食家既時分...佢問我條女得唔得...我便話幾好阿~
跟腳佢塊裏恰似包公咁 ...我問佢咩事...佢話條女對足好臭  
我實係忍唔住..笑左出黎 ...心臭...西臭皆經常聽到...但足臭便實係第一次....

食飽以後伴侶原來念去18...但我便念去挨令...伴侶佢便我..OK 挨令
古次冇記錯既話係我第10次去挨令玩...一到去隻係得番8個閣下女仔係到...渾一色月男女仔..
呢堆女仔既量素便唔睹得太下......不外唔松要我皆選到一個巖心火的...
我選果個女仔係齊場最烏既女仔..伴侶便選左個最黑既...

跟住便房...呢個時分便會有個阿姐拎杯茶黎話老細吃茶品茗阿...畀20$ TIP...

我呢個女仔..太約166CM下..皮膚便烏烏天...有波有囉...19歲~
佢好熱忱...好自動...好家性...佢成身D肉實係好有彈性...實係好正~
係張床到係咁意幫我按左幾下..做波啲...年夜傢攬埋一舊..係挨車輪..係咁互搞...
佢齊身係冇禁區的...我喜好搞佢邊到...佢到冇成績...我小我私家著曬水...
跟住佢便去浴缸果到較火...我便係床上裏食心煙先....OK
較完火以後便輪到係浴缸呢到玩...年夜傢係浴缸裹裏做波D實係好舒適...冇得頂~
波波夾腸...包魚磨腸...係呢個時分我小我私家實係好HI...而佢小我私家個樣皆恰似好HI....
禁抵佢小我私家...我係咁用收家磨佢上面...實係忍唔住念便咁頂去...便係咁左半收
佢叫我唔好...SOR..我馬上拎番出黎...沖好曬個涼...OK...上床埋牙
一輪冰水守勢...鍚曬齊身...唔計屎眼...我叫佢69式同我吹...佢上面實係好粉白..好有赤色...
OMG...我忍唔住鍚左埋去.....................................
跟住男上女下...有D乏...女上男下...最初便係我的至愛...狗仔式....拍拍聲...好舒適咁樣出左~

玩完以後皆夠曬鐘...我玩得好高興...以是畀左200$ TIP佢~

埋單每人$12XX..實在已上房之前曾經要埋單先~

~~~~~~~~~~~~~多開C兄們畀裏支睇~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~

Robertchan : 內容豐碩,鏖戰連場,要減多 d 分。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-12-17 23:49 編纂 ]
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展