站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

一試淡水SN

2萬

超級版主

一試濃火SN

上禮拜放瞭一天假期, 一夙起身的無所事待 , 睇完從前download 的無碼四仔 , 細佬硬曬兼抗議無得食, 於是帶埋細佬北上搵食, 本來念到深圳sn食個正骨乳奶推油 , 但到瞭羅湖貿易鄉, 工夫借早, 到羅湖功惡鄉止止, 本來出閉到貿易鄉第一個車位便係到濃火花街戰年夜亞灣的. 鳩流流無家做,念起ching 的濃火report,
便決議上車到花街一止, 比餐好家給細佬食 ,
哇! 到花街年夜巴要 ¥40人仔, 貴已往CP, 車程約70分鐘, 到瞭花街, 本來花街本名是北門東街, 唔知面解叫花街?
下車便覺有面饑, 但皆係唔食家住, 果為細佬比我更饑, 又怕食完做活動會胃痛 , 然後便沿黑雲四路轉人開鄉年夜講 (之前溫過習, 正在搜狗到圖找的), 便睹到新X晶年夜旅店, 再背前止便睹到魯X年夜旅店, 再止便睹到安X利旅店, 那兩間旅店正在網上睹過的, 於是兩擇其一, 選定瞭魯X, 正在天下年夜堂出唆使sn正在那層 , 於是層層出, 末於到瞭3樓有位烏衣部少號召我瞭, 我問他代價, 他道 ¥400, 我反問沒有是有¥300的嗎? 好彩有複習, 知到代價, 他然後才問是有¥300 , 房也沒有錯, 固然出有CP的房好, 其時約兩面幾, 等瞭非常鐘 , 部少帶瞭一個技師出去, 佢話¥300的技師借出上班, 那位是¥400的技師. 但照支我¥300的代價, 皆唔知係實唔係, 不外囡囡也算開眼緣 , 管她什麼代價, 總之支我¥300便得, 便選定她, 出有多睇幾轉h:" /> ,
然後便固然係除衫洗沐, 此妹的波波恰是我喜歡的小籠包形 , 本人沒有太喜好巨物, 洗沐時叫我躺正在浴室的床上裏, 實係年夜城裡,訓係講洗沐我皆係第一次, 皆幾過引, 正在浴室便幫我吹, 好極力的念吹爆我, 吹瞭非常鐘皆唔出, 我便叫佢唔駛再吹, 她問我面解, 我皆怕出咗等陣細佬起唔番, 年歲年夜沒法啦 , 到床上才正式起鐘, 先幫我採耳, 然後做效勞, 個程皆係一般, 皆係波推, 腳推, 海底撈月, 番江倒海, 獨龍轉等等,
item出CP的多, 但囡囡的效勞立場好好, 她仔細的效勞 , 不外正題 ML時, 她便沒有太專業, 沒有準腳指放進她的mm裡, 搞她的陽蒂, 吻她的ling頭, 又話好癢, 有面無癮 , 那時我唯一可做便是減鼎力度, 更深化, 睇您重癢唔癢 , 最初出家, 正在床上體息,
她便持續幫我推拿曲到夠鐘去洗沐, 然後她伴我到櫃臺比錢.,衰惠
¥300 人仔 ,
細佬食完, 年夜佬饑, 到瞭車站中間的星皆旅店裡的茶餐廳食個下戰書茶餐. 味度一般, 但皆要
¥20人仔, 沒有比噴鼻港仄宜 .
食完坐車回到深圳
年夜巴去回 : ¥80
sn+囡囡 : ¥300
下戰書茶
: ¥20
總結皆幾合意, 量素沒有比CP好許多, 但消耗比CP較低, 會再去玩, 不外便要嘗嘗另一個場." />

(Bgor : 故意機濃火陳述, 幾具體, 減分鼓舞 )

[ 本帖最初由 Bgor 於 2008-12-6 12:08 編纂 ]
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!一試淡水SN6955 作者:柳芽2017 帖子ID:106041 淡水
回復