站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

沙咀酒店桑拿

2萬

超級版主

沙咀旅店桑拿

新黎新豬肉... 冇來由一個陳述便出工...

爬左十幾版文皆唔覺有ching 提過... 期望有真用代價

沙咀正骨試過好幾個... 呢個場皆係幾個月前治挨治碰番黎..

交通:唔好煩..降馬洲挨的同司滋間接講沙咀旅店...冇塞車該當$20有找...
降車後係旅店年夜門左腳邊止過兩個鋪位會有睹到桑拿進口.. 年夜堂拆建絕對係年夜場feel ..能夠媲好火坐圓

換衣室: 到年夜堂同個知客挨聲號召,佢會帶你坐車坐上樓.. 換衣室坤淨企理..同區骨場冇得比 !!!locker 仔有禮公文..會自動撩你吹兩句..年夜傢皆明..
浴衣新穎由消毒櫃與出... 著上身仲熱熱天...(心諗.係米咁講求衛死呀?!)

年夜堂: 情況昏暗溫馨.約莫有廿整張梳化 .天煎實係天煎..梳化實係梳化..每張梳化有自力電視..局部運做壹般 坐低戚息..部少話dup 骨收按足..小費$10-30 唔趕工夫便是鬼但比佢按過一次...小弟唔係咩家骨粗.. 唔知好唔好..叫做挨收左四十五分鐘工夫

正題: 佢有三式挑選..試過泰式,同法度..皆係以爲法度最好..以是古次重面進犯法度!處所唔算太年夜..約有兩十間房...法度有十幾間...拆建格式能夠話係我係深圳試過最好的一間!!張床有三呎半...冇同味..硬淋淋... 天板坤淨..恰似日式的拆拆米..試過三個技c量素唔好..廿整歲到.有樣懷孕材。半肥肥。.我去過幾回天然會mark 番個老相好 ~~
Part 1: 按背好力火。。當真。降力。。已試過欺場!!  我同佢講左我唔受力先肯支下。。(再珊百字。。信賴ching 冇心計心情睇part 1) 大要廿分鐘到便會進來拎油
Part 2: 先推背。。皆係果句。。當真  十整分鐘後除褲起機前warm up...同你溫順Rp 撚雀..係咁用隻腳漸漸搓搓下..搓搓下又劣你幾家。~~實係幾舒適的~~最relax 係呢個時分 ching 無妨襯呢個時分閉目養下神.. 近來老相好話有新效勞。。便係用熱蛋減果涷黎撚。。小弟弟太敏感的ching唔好治試。。沒有需另減小費 !!
Part 3: 戲玉堂然便係回身起機 ~~ 老相好。。33c 吸腳波..奶頭年夜年夜粒。。極好心/腳感。 。果門是磨沙玻璃及有gap 位。。以是老相好皆冇得光豬機..不外解bra 探穴絕對唔托腳淨(試過有滋司格腳的。。睇ching做化~ ),過後果d 冇乜值得提既處所。
代價:法度正價~$128 個半鐘 (七面前房$98, 七面前房+coupon $58, 如揀泰式七面前房+coupon $20!!! )  小費 $100 最仄試過泰式$120蚊降樓!!! 我玩開便$158降樓!!
不外你用COUPON 果次佢係唔會收COUPON 的

推介本果: 需然冇光豬冇bm... 但係旅店級既房間同年夜床..並且很多多少海內當地貎似幹部的人幫襯的。。。以是玩得好定心
     咁既代價絕對係 自信心骨場尾選 !!

[ 本帖最初由 sengir 於 2009-4-1 01:13 編纂 ]
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~