站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

咁凱廣 QQ套餐

2萬

超級版主

咁凱廣 QQ套餐

20/5 同兩女同事仔一齊去左火雲間按完正骨, 好唔多8:30PM, 個身鬆左, 但硬係爭D家咁,
但兩塊膏佈又癡到真, 諗住皆係經皇岡心岸返屋企之際, 有個女同事仔支到D FD催佢返噴鼻港, 聽佢對話該當係D FD 死日去卡推OK之類, 哈, 時機泥啦
明知佢趕工夫, 我便話好鬼肚饑, 沒有如過皇岡村果邊食D家先... 最初佢兩個失落低我一個,走先 ....收左佢兩個上桑拿接收車,SAY左 個GOOD BYE

過泥之前係個FD屋企睇左浦X, 睹到咁凱廣個有個BG恰似幾正, 印象中相裏佢樣幾靚,身體好鬼爆,
咁便一於去睇下佢係唔係到, 挨的去到, 問左餐價先, 個相似司理物體話有個新o既叫QQ套餐338/398(有洗沐房), 個司理能夠睹我個樣恰似諗松家咁,LALA林話即係兩Q咁解,
問埋心女囡囡皆係到, 問左半個鐘閣下便OK, 我話坐下先, 叫佢OK叫我,  佢係咁叫我按住足, 囡囡出黎 馬上叫我,最初我決議做住逆德人按住足先, 果為佢個止為同心情話再減上我從前黎呢到o既經曆話比我聽,按住足會係挨收工夫架好挑選!

按完足房個囡囡黎, 個樣冇書仔咁正, 但皆算幾靚, 身體便實係爆 , 有上有下, 但冇諗住連肚腩仔皆冇, 正
但能夠睇得出囡囡個樣有D句, 佢話原來支9面, 佢之前交戰完部少推住佢話有客等左佢成個鐘要挑佢機, 叫佢唔能夠走, 以是佢先留低應戰
睇左間398有洗沐, 房間床的雙方牆身有玻璃, 床上的天花也有玻璃, 小弟幾鐘意有玻璃o既房, 咁便揀左呢間, 各自幫對圓解甲, 同囡囡吹左兩句火, 囡囡話係4 川人, 問佢HOW OLD, 佢淨係話免年出生避世, 叫我本人諗(我皆唔識呢
D家, 省事理佢), 佢先幫我BALL推實係好舒適硬綿綿年夜波的波推, 幾乎正正,回身試下佢個BALL BALL實係脆家, 佢係度鍚頸鍚耳, 食LIN LIN,我皆唔執輸 上山下海閑個不斷,女女有天然火, 佢玩冰水, 我便持續玩ball, 玩到沒有亦樂乎,
忽然間諗番起個膠袋告白, 重用重用再重用, 諗諗下做人唔該當曬家, 該當物盡其用, 年夜ball ball 便冇來由唔玩埋夾腸仔架嘛,
實係舒適到冇伴侶 , 有極少衝動念顏x佢, 最初驚囡囡唔鐘意以是冇咁做

夾多陣以後忍唔住叫佢唔好再夾, 佢幫我帶左袋, 跟住便坐左上黎,我視住d鏡睹佢一邊鬱,對ball 又動L~又好有動感咁擺動, 最初換番個典範姿式KO 左.囡囡清算完現場返黎同佢吹火到夠鐘, 時期佢話新黎左一個身體好勁, 個樣皆幾靚, 林走我叫佢叫過黎及左一及, 腳多抓左佢一家, 個好材實係仲勁D, 樣便我個心火技師好D

我番去睇番本來個餐係另包埋兩個鐘中/泰推拿 或年夜堂
唔知係咪實係有2Q, 果為我睇番JET JET師兄有個包膠佢話係一機一Q,
但19/5交完貨比女伴侶, 以是冇要供囡囡第兩Q, 有冇師兄實係試過有冇兩Q ????
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

難得一見的好帖