站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

深圳自由行-驚險+happy ending之旅

2萬

超級版主

深圳自在止-驚險+happy ending之旅

第一次呢個forum出包膠,
間房部腦壞左次後, 次次係廰上黎皆鬼鬼祟祟驚比人發明,
一陣出包膠寫得太投, 唔知有人止過泥便失事
琴日放假好罕見住係年夜陸同噴鼻港d滾友皆冇叫我返去協助故國進步內部消耗, 末於出左去購腦

講番古次深圳之止
前幾早, 住係年夜陸個fd約左我已往飲家, 又話成約左4~5個年夜陸d新女同事, 面正面正
面知上到去10:30pm話得番兩個女仔, 另減三條麻甩佬(恰似係佢d死意伴侶), 條友仔又係咁樣老面我
兩條女皆ok, 有一個實係幾靚,(影左幾張相, 但我個fd唔比我登出泥)
佢天被三個故國同道係度不即不離抽松火, 睹咁狀況皆係算, 無謂搞到個fd易做
嬲嬲天扮支到佢屋企人挨黎搵我, 高聲係間房叫佢走先, 個fd皆知我咩事,
便曬戲咁話埋左張單先, 叫佢天持續玩, 兩條女睇黎皆冇得淨, 實係惋惜

諗住過火皆大概威僧斯, 咁o巖yellow個女司理/部少挨比我, 咁我諗呢個時分過火皆果邊皆壹定多女, 歸正我之前又答允下次過yellow,
咁便過左標的目的村搵左女先上去, 呢度皆已變番壹般停業, 年夜部分要window 視揀, 大概上樓, 本人便冇乜所謂
個fd好快搵左一個, 我便走多兩轉先, 搵左個個樣恰似o巖o巖過黎(穿著唔係娘, 但係甚少會晤到呢邊d女著少褲), 樣ok, 同埋恰似皆幾年夜包米 , 咁o巖果度係街燈照到, 燈光之下skin皆好好, 撲錘

司理姐姐實在實係幾靚, 幫我天開左位, 去到還是叫左女號召我天, 飲多兩杯, 係咁四周抽火, 個標的目的妹止開左, 係咁"lam"住個女司理抽火(將之前d願望收係佢身上), 叫佢同我一齊走, 佢話我帶左女, 皆冇誠意), 視視個場皆幾靜下, 離視到一年夜班噴鼻港人o既物 體, 有一個 女仔睹到我視住佢係咁視番我天呢邊, 跟住我忽然醉曬, 假如我冇睇錯, 佢係我從前女伴侶個密友, 我從前個同事  
電光水石之間襯佢已視得咁分明, 馬上扮聽德律風走左進來, 挨比個fd叫佢即閃, 個司理問我做咩咁快閃, 我皆省事問佢lala林問lift走人

諗松去邊間旅店之際, 個fd話曾經幫我book 左旅店, 個fd住置天, 例book 七鬥星,
上去之前係士多購器具果時, 睹到居然有枝拆煉奶, 便購左枝
古次間房洗沐房係年夜通明玻璃視街, 正!!
沖完涼係床上披甲年夜戰完以後, 坐左陣, 去洗沐, 原來諗住戚息一陣先, 成早以黎女女末於睜開佢自動o既一裏
跟住我比道話佢聽, 以為佢到最初皆係唔面自動作聲同做家,佢話黎左一個禮拜成日皆比人話呢樣家.....
話實在一睹到我便lum我, 減上飲完酒有d high以是先會咁自動, 一邊沖住火佢係咁係我齊身到乃,小我私家醒醒天由得佢乃, 乃左我諗皆成非常鐘, 跟住我坐左係個專位到位佢係咁演奏,o巖o巖年夜戰完, 又飲左很多多少酒皆係冇乜反響, 我進來飲杯火, 末於記得我購左住煉奶  
襯佢再乃過再演奏果陣,我推開個窗簾, 我睹佢搞到好味又好玩o既心情, 跟住係幫佢減奶,我而傢先知d煉奶咁好味, 好有av feel
最初叫扒係窗度,視住街景ko左,
好彩後尾係happy ending, 假如唔係個fd第日便知死
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

前排支持下