站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

初探羅湖德興推拿中心

2萬

超級版主

初探羅湖德興按摩中間

原來目標皆係去東圓夏威夷,但一出關隘止幾步便睹到$90蚊3個鐘,勁吸引。
個場皆舊舊天,到bathroom,設備同東圓夏威夷/華皆果d實係無得比,好彩到間房皆算坤坤淨淨。
一到間房,睹到個著勁稀真短衫少褲小小肥既c9,樣貌唔算好也沒有算好,皮膚便睇降幾黑同滑,便問佢依度有沒有按足收埋,佢話依度唔係咁計,3個鐘係由你自在配拆,你念仲做咩皆得,根住我便話實係做咩皆得,佢仲話「係呀」,以後先醉覺到我意義,裏皆白左。

根住開端dup啦,實係傳統中式推拿,出格針對肩背既位置,完整無降油,腳勢好好,佢皆知我天噴鼻港人少工夫用電腦,以是依d位置會出格乏。
按到最初30分鐘(依個場本來係足鐘架),我條淫根又開端黎,問佢多少歲,話佢皮膚好好喎,根住佢便問我「我成44歲啦,仲面會好,唔好lum我高興啦」,我聽到皆有d嚇一跳,凡是囡囡隻會報細,唔會報年夜,固然佢睇降皆算調養得好,但實係無諗過佢會成44歲,足足年夜我廿年,做得我阿媽,我便持續﹕「唔疑,你皮膚仲咁滑」,同時隻腳曾經係佢腳臂上掃黎掃去,佢初頭有d驚奇,但便無對抗,能夠年夜陸既正骨場皆曾經會承受到根本既小行動啦,咁我便更鬥膽話,你有沒有同其他客人做出格效勞,佢便好當真咁話無,底子無人燎佢,我聽到皆有d疑,果為果間初末係老正,同埋該當無咩人會同我一樣鐘意生女多d,我便持續問「咁您能否幫我挨出」,佢便話依度很多多少人止黎止去架喎,我便話「無所謂啦,依間場我試過幾過皆肯幫我」,實在我底子係第一次黎,佢便問我會俾多少小費,我便話$100啦,佢便好怕醜面咁面下頭,根住我便開端摸佢,佢恰似實係好怕醜咁,又唔對抗,隻係擰黎擰去,而皆白曬同好尷尬咁笑,睇黎佢實係無/好少同出水,不外便唔俾我伸腳衫內,同埋挨jj既本領實係極之陌生,隻係不竭咁高低套弄,完整唔似其他正骨咁會撩下下體實在敏感位置,能夠佢又要不竭咁瞅住出頭具名有沒有人視黎既狀況啦。
而途中實係有唔少人止過,搞到我皆有d驚,不外皆好彩無人視黎,根住我便同佢止埋去牆角,不竭咁鍚番塊裏,佢開端果時便係咁擰,我便係咁讚佢「調養得好,假如我第日妻子到左您依個年歲仲咁正便好啦」,根住開端用力定左佢頭步位置,同佢嘴對嘴,佢初頭皆念推開我,不外我便用d 利伸埋去,佢便忽然好鼎力咁推開我,話「好羞啊」,我便話您實係好好嘴,便持續,古次便正式同佢wet kiss啦,睇到依度能夠有很多多少師兄城市以爲有d核突,不外對於生女便唔同人有唔同愛好既,最好係佢陌生既腳技之下挨左出黎,射得唔算多,而同佢調情同鍚鍚帶黎既覺得仲high過挨出,埋單total rmb200,正骨3粒鐘+hj,但舊場同好裝備,年夜傢以爲好唔好便睹人睹志啦。

[ 本帖最初由 kakaol 於 2009-5-25 12:02 編纂 ]
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了